Рене Зеллвегер і Патрік Демпсі возз'єднаються в «Берлін, я люблю тебе»

28 травня 2017,  00:14 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірки комедії «Дитина Бріджит Джонс» Рене Зеллвегер і Патрік Демпсі приєдналися до касту мелодрами «Берлін, я люблю тебе».

«Берлін, я люблю тебе» стане четвертою антологією, яка признається в любові містам, після «Париж, я люблю тебе», «Нью-Йорк, я люблю тебе» і «Ріо, я люблю тебе».

Згідно опису кінокартини на IMDb, вона буде складатися з 10 короткометражних мелодраматичних історій. Зрозуміло, їх події будуть відбуватися в столиці Німеччини.

Зеллвегер і Демпсі не тільки зіграють в антології, але і збираються самі зняти короткометражку, пише Variety. Їх сюжети поки не розголошуються, як і те, чи з'являться вони на екрані разом, або ж їх возз'єднання після минулорічної комедії «Дитина Бріджит Джонс» залишиться за кадром.

Компанію на екрані їм складуть Софі Тернер, Джаред Лєто, Джемма Артертон і Джек Х'юстон. А список режисерів, які будуть знімати десятки історій про кохання та Берліні, включає в себе Шекхара Капура, Джузеппе Торнаторе, Денніс Ганзель і Тіля Швайгера.

Зйомки кінокартини почнуться в червні.

Минулого року Зеллвегер також зіграла в кримінальній драмі «Тільки правда» з Кіану Рівзом, а Демпсі нещодавно з'явився в короткометражці «День червоних носів», яка стала сіквелом «Реальної любові». Фільм ви вже можете подивитися на нашому сайті.

Прем'єра «Берлін, я люблю тебе» очікується у 2018 році.

1865 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: