Люк і Лея возз'єдналися на промо-фотографії «Зоряних воєн: Останній джедай»

26 травня 2017,  18:54 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Промо-фотосесія фільму «Зоряні війни: Останній джедай» показала сімейне возз'єднання Люка Скайвокера і Леї Органи.

Ніхто не думав, що фотосесія журналу Vanity Fair для восьмих «Зоряних воєн» стане останньою спільною фотосесією легендарних акторів Керрі Фішер і Марка Хемілла, які втілювали в сазі Лею Органу і Люка Скайвокера, але актриса трагічно пішла з життя в кінці 2016 року, то ж перед нами дійсно останній сімейний портрет цих космічних близнюків.

Фішер повернулася на екрани в своєму культовому образі в «Зоряних війнах: Пробудження сили», де її генерал Лея очолила Опір. Хемілла можна було побачити тільки у фінальній сцені сьомої глави, зате в новому фільмі його герой вийде на передній план, коли стане наставником молодого джедая Рей (Дейзі Рідлі).

Перед черговою подорожжю в далеку-далеку галактику, першого фільму про яку в цього року виповнюється цілих 40 років, і Фішер, і Хемілл сіли на спеціальну дієту і почали тренуватися, щоб повернутися у форму. Так, в Голлівуді правила одні для всіх. Навіть якщо до цього ви вже боролися і перемогли самого Дарта Вейдера.

Їх колезі Харрісону Форду, що втілював у франшизі Хана Соло, в цьому плані довелося легше, оскільки він ніколи не втрачав своєї форми, адже не так давно повернувся на екрани в образі шукача пригод Індіани Джонса в «Індіану Джонса і Королівство кришталевого черепа», а також зіграв в екшенах «Ковбої проти прибульців» і «Нестримні 3».

Восьмий епізод, в тизер-трейлері якого присутні і Люк, і Лея, стане фінальним для Фішер, як повідомила раніше продюсер Кетлін Кеннеді. Так що готуйтеся до зворушливого прощання з улюбленою героїнею.

В останній раз побачити цю пару на великому екрані ви зможете в «Зоряних війнах: Останній джедай», які вийдуть в кіно 14 грудня.

1479 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: