Новий постер «Диво-жінки» від Галь Гадот

21 травня 2017,  22:18 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Диво-жінки» Галь Гадот представила новий постер зі своєю супергероїнею.

Актриса поділилася у соцмережах крутим постером з собою в образі готової до бою Диво-жінки, яка озброєна чарівним Ласо істини, з радісним повідомленням для американських шанувальників:

Сюрприз наступній #ДивоСереди (#WonderWednesdays) буде для всіх шанувальників! Записуйтеся на спеціальні фан-покази сьогодні з 3:00 годин дня за тихоокеанським часом! Хто перший підпишеться, той і потрапить на них, залишайтеся на зв'язку на моїх сторінках в соцмережах і акаунтах @WonderWomanFilm, щоб записатися першими!

Так що вже в наступної середи, 24 травня, за тиждень до виходу фільму в світовий прокат, у двох десятках міст США і Канади відбудуться спеціальні покази «Диво-жінки», записатися на які, якщо ви раптом знаходитесь неподалік, можна на офіційному сайті супергеройського екшену.

В коміксах і екранізаціях зображене на постері Ласо істини, яке оточує Диво-жінку своїм сяйвом, є її невід'ємною зброєю і має здатність змушувати людину говорити правду, коли його обвиває.

Творець Диво-жінки Вільям Молтон Марстон був відомим американським психологом і винахідником і увійшов в історію завдяки тому, що вловив зв'язок між зміною артеріального тиску і емоціями людини, що пізніше лягло в основу поліграфа, одним з батьків якого Марстона вважають нині. Саме його наукові дослідження і лягли в основу Ласо істини, ставши «супергеройським поліграфом».

Епічний фінальний трейлер супергеройського екшену Петті Дженкінс, де звучить пісня Imagine Dragons, дивіться тут.

В українські кінотеатри «Диво-жінка» прибуде 1 червня.

1562 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: