Хто зіграв Червону королеву у фінальній «Оселі зла»?

25 лютого 2017,  15:27 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Червона королева є однією зі знакових постатей «Оселі зла». Хто ж зіграв її у заключній частині?

Читайте далі, якщо вже подивилися фінальну частину пригод Еліс і не боїтеся СПОЙЛЕРІВ.

В постапокаліптичному екшен-хоррорі «Оселя зла: Фінальна битва» повернулося кілька важливих другорядних персонажів, як Клер Редфілд, доктор Александр Айзекс, Вескер, яких знову втілили Елі Лартер, Іен Глен і Шон Робертс, та Червона королева.

Вперше Червона королева — інтерфейс корпорації Umbrella — з'явилася в першій «Оселі зла». Будучи комп'ютером у вигляді голограми маленької дівчинки, вона швидко стала одним з основних антагоністів історії і візуальним втіленням самої Umbrella.

Підступний комп'ютер не раз робив все для того, щоб знищити Еліс та її соратників, які борються проти жорстокої корпорації, але у фіналі Червона королева сама знаходить Еліс і пропонує їй допомогу в знищенні Umbrella, щоб врятувати людство. Головна героїня їй, зрозуміло, не вірить, але у неї не залишається вибору, як відправитися у Вулик і спробувати звільнити світ від зомбі раз і назавжди.

Еліс вшосте на екрані зіграла Мілла Йовович, а Червону королеву – Евер Андерсон, дочка Йовович і режисера франшизи Пола У. С. Андерсона. І вибір їх дочки на роль енігматичної героїні виявився не випадковим, як буває, коли дочка акторів чи режисерів отримує епізодичну роль в кінокартині батьків.

Для творців фінального фільму було важливо, щоб Червона королева була схожа на головну героїню, оскільки у фіналі розкривається, що Еліс — клон Алісії Маркус, дочки вченого, який створив Т-вірус в надії вилікувати її рідкісне захворювання.

Так що за сюжетом Червона королева, яка є голограмою Алісії, і Еліс — одна людина в різному віці. Як вам такий сюжетний поворот?

Нашу рецензію на «Оселя зла: Фінальна битва», яка другий тиждень йде в українських кінотеатрах, читайте тут.

7739 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: