Героїня Брі Ларсон «Конзі: Острів черепа» буде триб'ютом журналістам

1 лютого 2017,  14:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Конга: Острів черепа» Брі Ларсон повідомила, що її героїня буде присвячена «журналістам, що ризикують життям заради правди».

В пригодницько-фентезійному екшені «Конг: Острів черепа» Ларсон втілює молоду жінку на ім'я Мейсон Вівер, яка працює фотожурналістом і є активісткою, яка виступає за мир. Вона відправляється на загадковий острів в рамках таємної місії з командою дослідників і військових, яким належить дізнатися, що там живуть справжні монстри.

Актриса поділилася вчора в Instagram новим кадром зі своєю героїнею, в описі до якого розповіла, чому пишається нею:

Для мене створення фільмів є видом активізму. Я вірю, що ми вчимося тому, що ми бачимо в наших лідерах. Я пишаюся тим, що зіграла Мейсон Вівер у @kongskullislandmovie, оскільки вона представляє багатьох журналістів, які щодня ризикують своїми життями, щоб поділитися з нами правдою.

Ларсон підкреслює антивоєнний настрій своєї героїні і закликає своїх читачів працювати разом і вчитися один у одного:

Вівер керує співчуття, вона вірить, що єдність не може бути досягнута з допомогою агресії. Я з нетерпінням чекаю, коли зможу поділитися цим фільмом з вами. А поки я рада, що у нас є ця платформа, яка нас пов'язує. Давайте працювати разом. Давайте бути відкритими можливості навчитися чомусь один в одного.

Персональне промо Вівер, чиїм девізом є фраза «Камера ніколи не бреше», дивіться нижче.

Побачити Ларсон в цьому образі в фільмі «Конг: Острів черепа» буде можливо з 9 березня.

1642 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: