Переможці премії Гільдії кіноакторів 2017

30 січня 2017,  18:03 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Серед переможців 23-ї премії Гільдії кіноакторів США в цьому році опинилися оскарівські номінанти Емма Стоун і Дензел Вашингтон, а також каст серіалу «Дуже дивні справи».

Найкращими актором і актрисою 23-ї премії Гільдії кіноакторів стали Дензел Вашингтон і Емма Стоун за головні ролі в драмі «Огорожі» та мюзиклі «Ла-Ла Ленд», за які вони також номіновані на «Оскар». І якщо перемога Стоун була цілком очікуваною, то Вашингтону цього разу вдалося обійти Кейсі Аффлека, що отримав за «Манчестер біля моря» «Золотий глобус» і є головним претендентом на «Оскар» в цьому сезоні.

Кращим акторським складом назвали каст біографічної драми «Приховані фігури», від імені якого нагороду брали виконавиці головних ролей Тараджі П. Хенсон, Октавія Спенсер і Жанель Моне а також Кірстен Данст, Джим Парсонс і Махершала Алі. Побачити їх разом на великому екрані буде можливо в березні, коли «Приховані фігури» вийдуть в український прокат.

По зеленій статуетці вчора також отримали Махершала Алі за другорядну роль в «Місячному світлі» і Віола Девіс за «Огорожі», що значно збільшує їх шанси на «Оскар».

За свою гру в драматичному серіалі нагороди отримали зірки британської історичної драми «Корона» Джон Літгоу і Клер Фой, які втілили там прем'єр-міністра Великобританії Вінстона Черчілля і молоду королеву Єлизавету II, яка щойно зійшла на престол.

В категоріях комедійних серіалів по статуетці отримали бувалі гості церемонії нагородження Гільдії кіноакторів Вільям Х. Мейсі, для якого це вже третя премія SAG і друга за «Безстидників», Джулія Луїс-Дрейфус для якої це сьома перемога на SAG і друга за роль у «Віце-президенті».

А кращими серіальними кастами визнали акторські склади «Дуже дивних справ» і «Помаранчевого — хіта сезону».

Серед акторів міні-серіалів або телефільмів переможцями стали Брайан Кренстон, що зіграв президента США Ліндона Б. Джонсона в байопіку «До самого кінця», Сара Полсон продовжує збирати нагороди за роль прокурора у справі О. Дж. Сімпсона Марсії Кларк у 1 сезоні «Американської історії злочинів».

Також лауреатами премії Гільдії кіноакторів цього року стали команди каскадерів військової драми «З міркувань совісті», яка обійшла такі екшни, як «Перший месник: Протистояння» і «Доктор Стрендж», і серіалу «Гра престолів», якому перемогу напевно принесла та грандіозна битва бастардо Джона Сноу і Рамсі Болтона в передостанній серії 6 сезону.

Переможці премії Гільдії кіноакторів 2017 від кінематографа:

Кращий акторський склад:

Кращий актор:

Краща актриса:

Кращий актор другого плану:

Краща актриса другого плану:

Кращий каскадерський склад фільму:

Переможці премії Гільдії кіноакторів 2017 від телебачення:

Кращий акторський склад драматичного серіалу:

Кращий акторський склад комедійного серіалу:

Кращий актор в драматичному серіалі:

Краща актриса в драматичному серіалі:

Кращий актор в комедійному серіалі:

Краща актриса в комедійному серіалі:

Кращий актор в міні-серіалі або телефільмі:

Краща актриса в міні-серіалі або телефільмі:

Кращий каскадерський склад серіалу:

1753 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: