Чорний Адам отримав свій сольний фільм

21 січня 2017,  19:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Суперлиходій Чорний Адам Двейна Джонсона вже встиг так підкорити DC, що отримав свій сольний екшен.

Цієї зими Джонсон раз у раз підкидав нам різні натяки на свого суперзлодія/антигероя, святкуючи Різдво з Генрі Кавиллом, з чиїм Суперменом в коміксах і ворогує Чорний Адам, то ділячись крутим артом зі своїм антигероєм, зустрічаючись з босами DC для «дуже крутої стратегічної зустрічі».

Така величезна зацікавленість Скелі в цій ролі не могла не наштовхнути на думку, що його Чорний Адам з'явиться не тільки у фільмі «Шазам», як передбачалося раніше. Тепер у нього буде і сольний екшен, який розповість його особисту історію.

Джонсона вибрали на роль Чорного Адама ще в 2008 році, і з тих пір він став однією з найвідоміших зірок світового масштабу. Продюсери DC подумали, що буде дуже нераціонально запрошувати Джонсона лише на другорядну роль лиходія в «Шазамі», і вирішили завербувати його одразу на кілька фільмів поспіль.

«Чорний Адам» підійде до свого головного персонажу як до антигероя, а не як до суперлиходія. Його історія буде відображати недавні історії Джеффа Джонса, в чиїх коміксах, все ще будучи лиходієм, Адам бореться з ворогами, які хочуть поневолити його народ.

Поки у антигеройского сольника Джонсона немає режисера і дати виходу.

В цьому році Скелю можна буде побачити на великому екрані відразу у трьох гучних фільмах: «Форсаж 8», «Рятувальники Малібу» і «Джуманджі».

Українська прем'єра «Шазама» відбудеться 4 квітня 2019 року.

1691 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: