Емма Вотсон могла зіграти Попелюшку

19 січня 2017,  17:42 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Красуні і чудовиська» Емма Вотсон розкрила, що їй пропонували зіграти іншу диснеївську принцесу.

В інтерв'ю для Total Film Вотсон, що втілює в «Красуні і чудовисько» Белль, розповіла, що раніше студія Disney запрошувала її на роль Попелюшки:

Я не знала, що вони будуть знімати «Красуню і чудовисько», коли відмовилася від ролі Попелюшки. Але коли вони запропонували мені роль Белль, я відчула, що ця героїня мені набагато ближча, ніж Попелюшка.

У результаті роль Попелюшки в фільмі 2015 року отримала зірка «Абатства Даунтон» Лілі Джеймс.

Вотсон, яка стала відомою завдяки франшизі «Гаррі Поттер», вважає, що Белль є чудовим «зразком для наслідування» для маленьких дівчаток:

Вона залишається цікавою, співчутливою і відкритою новому. І це той тип жінки, яку я б хотіла, отримавши такий вибір, втілити в якості зразка для наслідування. У Белль є також якість аутсайдера, і вона, розширюючи свої права та можливості, дійсно виявляє непокору того, чого від неї чекають. Дивним чином вона ставить під сумнів статус-кво місця, де вона живе, і я знаходжу це дуже надихаючим.

Актриса також сказала в інтерв'ю, що тому такі історії, як «Красуня і чудовисько», «нам потрібні зараз більше, ніж коли-небудь».

Офіційний український трейлер цієї музичної казки дивіться тут.

Побачити Вотсон в образі Белль можна буде у кіно з 16 березня.

946 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: