Дженніфер Лоуренс пояснила «Пробудження»

5 грудня 2016,  23:46 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Володарка «Оскара» Дженніфер Лоуренс пояснила сюжет свого нового науково-фантастичного фільму «Пробудження» («Пасажири»).

Відвідавши минулого тижня «Шоу Грема Нортона» разом зі своїм колегою по «Пробудженню» Крісом Преттом, Лоуренс надала свою спрощену версію синопсиса цієї наукової фантастики:

На [космічному] кораблі щось йде не так. Ми прокидаємося. І ми опиняємося єдиними, хто прокинувся. Залишилося 90 років подорожі, тому ми просто помремо. А потім я прокидаюся така і думаю: «Ну, він симпатичний!» І ось вам весь фільм!

Опинившись двома людьми, що прокинулися від гіперсну, герої Лоуренс і Претта поступово закохуються одне в одного, але мелодрамою тут все не обмежується. Оскільки на кораблі продовжують раз у раз відмовляти система життєзабезпечення, і їм доводиться ризикувати життям, щоб розібратися, що ж у цій подорожі пішло не так.

Але відносини головних героїв будуть у центрі всіх цих подій, вони будуть ходити в космосі на побачення, а в одному з ТВ-роликів навіть промайнули фрагменти сцени сексу, яка, до речі, буде першою екранною сценою такого роду для Лоуренс. Тому «Пробудження», режисером якого став оскарівський номінант Мортен Тільдум, вже називають «Титаніком» в космосі.

На тому ж шоу Претт показав епічний фокус з картами, який шокував Лоуренс.

В український прокат «Пробудження» вийде 29 грудня.

2216 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: