Рейтинги «Ходячих мерців» продовжують падати

4 грудня 2016,  20:46 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Рейтинг попередньої серії «Ходячих мерців» виявився найнижчим за останні чотири сезони серіалу.

Прем'єрна серія 7 сезону «Ходячих мерців» зібрала в жовтні біля екранів 17,03 мільйонів глядачів, ставши другою за популярністю після прем'єри 5 сезону. Але з тих пір все менше і менше глядачів повертається, щоб подивитися, що ж відбувається в серіалі далі.

Рейтинги різко впали вже на другій серії сезону, коли до екранів повернулося 12,46 мільйонів. А шосту серію подивилося вже 10,40 мільйона глядачів — такого низького показника «Ходячі мерці» не бачили з 3 сезону. Але тоді це число хоча б збільшувалася, а не падало.

Чому ж люди кидають дивитися цей серіал?

Різкому падінню рейтингів міг послужити результат тієї самої прем'єрної серії 7 сезону, коли були вбиті відразу два улюблених глядачами постійних персонажа. Глядачі відзначають, що серіал став дуже депресивним, а також причиною зниження популярності «Ходячих мерців» може послужити те, що його сюжет розділив основну групу тих, що вижили, що деякі центральні герої, як Керол, яку не було видно на екрані з другої серії, надовго зникають з поля зору, і що в їх відсутність в оповідання вводять безліч нових людей, які не викликають у глядачів особливої прихильності і співчуття.

Подивимося, як рейтинги серіалу будуть вести себе далі, раптом наступна серія зупинить їх падіння, хоча у середині сезону може статися що завгодно. У попередні роки вони в такий час то падали, то знову зростали.

Нова серія «Ходячих мерців» вийде сьогодні, 4 грудня.

555 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: