Новий постер «Логана» з Х'ю Джекманом

16 листопада 2016,  11:52 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Другий постер «Логана» показує Росомаху, тікаючого зі своєю дочкою-клоном від погоні, а офіційний синопсис заключної глави його пригод розкриває нового лиходія.

Офіційний синопсис «Логана», який розкриває нового лиходія:

Події кінокартини розгортаються в майбутньому, коли Логан і професор Чарльз Ксав'єр намагаються впоратися з тим, що Людей Ікс більше немає, і в той же час корпорація на чолі з Натаніелем Ессексом знищує їх світ. Здібності Логана до регенерації повільно згасають, а хвороба Альцгеймера змушує Ксав'єра забути багато чого. І тепер Логан повинен виступити проти Ессекса за допомогою юної Лаури Кінні, жіночого клону Росомахи.

Натаніель Ессекс відомий під псевдонімом Злидень або Містер Сіністер є одним з найвідоміших суперзлодіїв коміксів Marvel. Він — генетично змінена людина, яка також володіє надлюдською силою, витривалістю, зцілювальним фактором, телекінезом, може переміщуватися і змінювати форму. Саме він розкрив, що мутанти народжуються від союзу двох мутантів і займався клонуванням ДНК Людей Ікс, тому за сюжетом, швидше за все, Лаура з'явилася на світ саме в лабораторії Ессекса.

Поки невідомо, хто втілить цього лиходія на екрані.

В образі Логана повертається Х'ю Джекман, його дочку-клона втілить Дафні Кін, Професора Ікс зіграє Патрік Стюарт, а компанію їм складуть Бойд Холбрук, Стівен Мерчант, Доріс Моргадо, Елізабет Родрігез і Річард Е. Грант.

Режисером кінокартини виступає Джеймс Менголд, який продовжує радувати чорно-білими закулісними знімками з Джекманом.

Український трейлер фінальної частини сольної трилогії Росомахи дивимося тут.

В український прокат «Логан» вийде 2 березня 2017 року.

665 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: