Оновлення (2018)

5 червня 2018,  16:55 | Оновлення

Поспішаємо поділитися новим українським трейлером мультфільму «Ральф Руйнівник 2: Інтернетрі» – другої частини пригод героя восьмібітної комп'ютерної гри, який цього разу відправляється в Інтернет, від чого всесвітня павутина починає тріщати по швах.

Комедійний мультфільм «Ральф Руйнівник 2: Інтернетрі» стартує в кінотеатрах України з 22 листопада.

1 березня 2018,  14:25 | Оновлення

Представляємо український трейлер мультфільму «Ральф-руйнівник 2: Інтернетрі».

Головний герой мультфільму Ральф – персонаж гри в ігровому автоматі. Колись він був вигнанцем серед сусідів по грі. Його не любили за те, що його місією було руйнувати всі будови, які зводили гравці. Довівши всім, що заслуговує на повагу, Ральф став повноправним улюбленим героєм. Минуло шість років. Прогрес не стоїть на місці – з'являються нові ігри і нові герої. Одного разу, маршрутизатор Wi-Fi випадково підключає до інтернету ігровий автомат, де живе Ральф. Подорожувати по іншим іграм для нього не новина, тож герой вирушає назустріч пригодам у всесвітню мережу.

Прем'єра в Україні «Ральф-руйнівник 2: Інтернетрі» очікується 21 листопада.

9 серпня 2017,  16:42 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

На конвенції D23 Expo був показаний перший тизер мультфільму «Ральф-руйнівник 2» («Ральф ламає інтернет»), чиї події відбуватимуться 6 років після першої частини. У ньому головний герой Ральф (Джон К. Рейлі) і його подруга Ванілопа (Сара Сілверман) через wi-fi відправляються зі своєї аркади в нову пригоду.

Світова прем'єра мультфільму від студії Disney була перенесена з березня на листопад 2018 року.