Новини про мультфільм (2015)

10 жовтня 2020,  01:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

До графіка українських прем'єр додалася пригодницько-комедійна анімація «Упс! Пригоди тривають...», яка покаже, як насправді жили різні тварини на легендарному Ноєвому ковчезі.

Читати далі...
7 липня 2015,  05:18 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Презентуємо український трейлер до анімаційної комедії «Упс... Ної відплив!». Також в меню мультфільму доступно безліч фрагментів і кадрів.

Наближається потоп, незабаром все вкриє вода, і настане кінець світу. Двоє кумедних незграбних звірів, Дейв і його син Фінні, повинні потрапити на Ковчег, який побудували для порятунку всіх тварин. Але виявляється, що тваринам їх виду вхід заборонено! З допомогою хитрості і маскування їм вдається прослизнути на ковчег, але радіти зарано... Так як незабаром допитливий Фінні і його нова знайома Лея примудряються випасти з ковчега. Тепер їм доведеться тікати від повені і знайти шлях на найвищу гору, а їх батькам - розвернути ковчег, щоб врятувати своїх дітей.

У кінотеатрах України з 27 серпня (допрем'єрні покази з 20 серпня).

30 червня 2015,  15:36 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Гряде всесвітній потоп, і старина Ной ось-ось відчалить. Саме час для звірів зайняти свої каюти. Але, на жаль, пощастило не всім - дехто фейсконтроль не пройшов. Тепер йому доведеться як слід постаратися, щоб перехитрити долю і заскочити на підніжку спливаючого ковчега.

У кінотеатрах України з 27 серпня (допрем'єрні покази з 20 серпня).