Новини про мультфільм (2009)

23 серпня 2009,  23:00 | Рецензії | Автор: tyroni

Прийшовши до більш-менш нормального стану від 9-району, що закінчився 10 хвилин назад (от мабуть від всієї тієї різанини мене й почало нудити) я зайшов знову ж у той зал, але вже на інший фільм, а саме на «Місію Дарвіна» (він же «Бригада М»).

Walt Disney знімає винятково сімейні фільми, якоим цей і виявився. Перші хвилини трохи нуднуваті, але потім все-таки починає проявлятися інтерес. Три маленькі морські свинки починають операцію як справжні агенти 007. У них й обладнання нових поколінь, і навички як у Нео з «Матриці» й все тому подібне.

Спочатку їх мета була така: крамничку хотіли прикрити й вони вирішили довести те, що самі чогось варті, розкривши підступні плани якогось бізнесмена. Всі б добре, але в скопійованих файлах був вірус, який запоров контрольну перевірку FBI. У підсумку щурят відсторонили від справи, а крамничку із тваринами прикрили.

Але наші герої не так слабкі як здаються. Вони вирішили втекти відтіля, куди занесла їх доля, що в них і виходить, але вони втратили свого друга-Сліпого. Там був і гумор, і трагедія, й все разом. Зрештою вони опиняються вдома у свого «хазяїна» і починають великомасштабну операцію. Але знову ж доглядальниці з FBI починають за ними дику й веселу погоню, яка закінчується крутим феєрверком.

Пропустимо пару моментів і зрозуміємо, що наш ГОЛОВНИЙ ворог - це той же кріт Сліпий. Там іде пронизлива промова всіх героїв (особливо сподобалася озвучка Тіни Кароль) тощо.

У підсумку ми маємо відмінне сімейне кіно в якому ви знайдете: відмінний (для Disney) сюжет, яскраві спецефекти і тому подібне, відмінні характери головних героїв, прекрасні діалоги із прекрасною озвучкою та відмінний гумор.