Наша Маша та чарівний горіх Каркатук (2009) мультфільм

Наша Маша та чарівний горіх Каркатук
Історія першої любові героїв - рудоволосої сноубордистки Маші й казкового принца Гоши, брата щурячого Імператора Казкової країни.У центрі сюжету картини перебуває чарівний горіх КРАКАТУК, що випадково потрапив на землю. Виявившись у руках Маші, він переносить її і її улюблених іграшок ? Борьку, Міхея й Лускунчика ? у казкову країну, якою править злий щурячий імператор. Іграшки перетворюються в підлітків, які зіштовхнуться з випробуваннями, де будуть перевірятися їхня дружба, віра й любов.Спрага влади й користь зійшлися в боротьбі з любов'ю й вірністю. Перемогу одержить той, хто заволодіє чарівним горіхом. У героїв фільму багато бажань. Але КРАКАТУК виконає тільки одне. Про що мріє щурячий Імператор? Чи захоче Маша покинути Казкову країну? Адже в реальному світі її принц перетвориться в іграшкового Лускунчика? Хто переможе в боротьбі за Кракатук? І яким буде єдине бажання переможця?
50%
1
50%
1

Прем'єра в Україні 10 грудня 2009

Жанри: мультфільм, пригоди, сімейний, фентезі
Вікові обмеження: в Україні 12+
Бюджет: $3 000 000
Тривалість: 1 г. 12 хв.
Країна: Росія
Світова прем'єра: 11 грудня 2009

Відео матеріали «Наша Маша та чарівний горіх Каркатук»
Зображення мультфільма

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень «Наша Маша та чарівний горіх Каркатук». але ви можете створити свою тему на форумі

1 відгук про мультфільм «Наша Маша та чарівний горіх Каркатук»

alex1975

26 листопада 2009, 07:55

книжку заказал на премьеру не пойду,слишком суетливо,но после с удовольствием-ведь это первый анимационный мульт Амедиа-интересно.
1 / 1 
Написати коментар...
Написати коментар...

Наша Маша та чарівний горіх Каркатук, мультфільм 2009
Українська прем'єра 10.12.2009
Жанри: мультфільм, пригоди, сімейний, фентезі
Росія