Новини серіалів про (2019)

18 лютого 2020,  02:45 | Новини серіалів

Нова стримінгова платформа Quibi опублікувала тизер-трейлер драматичного серіалу «Вижити», головну роль в якому виконує зірка популярного серіалу «Гра престолів» та екшену «Люди Ікс: Темний фенікс» Софі Тернер.

У тизер-трейлері багатосерійної драми з елементами трилера «Вижити» Тернер постає в образі Джейн, дівчини з серйозними душевними проблемами, яка вирішує відправитися в подорож. Її літак падає на віддалену засніжену гору і розбивається. Крім неї виживає ще один хлопець на ім'я Пол (Корі Гоукінс з фільму «Конг Острів черепа»), і разом вони вступають в боротьбу зі стихією та пробираються крізь дикі місця в пошуках їжі і безпечного укриття.

Прем'єра серіалу «Вижити» очікується у квітні.

5 листопада 2019,  15:40 | Новини серіалів

На честь прем'єри свого нового фентезійного серіалу «Темні початки» канал HBO поділився в Інтернеті розширеним фрагментом його першої серії за участю зірки франшизи «Люди Ікс» Джеймса МакЕвоя.

В новій адаптації епічної фентезійної трилогії письменника Філіпа Пулмана МакЕвой втілює лорда Азріеля, дослідника і прийомного батька головної героїні Ліри Белакви (зірка фільму «Логан» Дафні Кін). Він повернувся з довгої та небезпечної подорожі на Північ і представляє своїм колегам-вченим у Jordan College своє відкриття загадкового явища під назвою Пил, існування якого від них приховує Магістеріум. Тим часом Ліра підглядає за зборами із сусідньої кімнати.

Друга серія серіалу «Темні початки» вийде на екрани 11 листопада за українським часом. Всього його 1 сезон буде складатися з 8 серій, а після він повернеться з 2 сезоном.