Якби вона знала (2022)Ik wist het

Трейлер Якби вона знала
50%
0
50%
0

Прем'єра в Україні 6 липня 2023

Коли Мія відкриває власний квітковий магазин, чисто на інтуїції, вона зрештою буквально зустрічає чоловіка своєї мрії. 35-річна Міа хоче змінити своє життя. У неї є бажання мати сім'ю, але не бачить, що відбувається в найближчому майбутньому. Уві сні вона бачить що проживає інше життя, власний квітковий магазин, оточений
друзями, з любов'ю всього її життя та їх дитиною. Наслідуючи свою інтуїцію, вона починає пригоди з відкриття свого квіткового магазину за допомогою Віоли, як вона мріяла. Тепер лише її принципів не вистачає для повноти картини. Завдяки її бездоганній інтуїції вона завжди знає, які квіти підходять її клієнтам, іноді ще до того, як вони запитають, і її бізнес стає успішним. Її особливий дар дозволяє їй допомагати людям.

Незабаром вона зустрічає власника фургона із їжею через дорогу. Міа переконана, що він людина її мрії, і вони мають бути разом. Але Міа також зустрічає набагато стриманішого Акселя, який закохується в неї. Вона розривається між двома чоловіками. Поступово це починає її гризти, Фео чи Аксель? Чи допоможе їй зрештою її дар із вибором партнера?

Жанри: комедія, мелодрама
Тривалість: 1 г. 35 хв.
Країна: Нідерланди
Світова прем'єра: 14 лютого 2022

Відео матеріали «Якби вона знала»
Зображення фільма

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень «Якби вона знала». але ви можете створити свою тему на форумі

Написати відгук про фільм «Якби вона знала»

Написати коментар...
Написати коментар...

Якби вона знала, фільм 2022
Українська прем'єра 06.07.2023
Жанри: комедія, мелодрама
Нідерланди