Мене від себе верне (2022)Syk pike

Мене від себе верне
Трейлер Мене від себе верне
50%
0
50%
0

Прем'єра в Україні 8 червня 2023

Норвезька сатирична чорна комедія про життя в епоху всепоглинущого нарцисизму. «Мене від себе верне» – це історія Сіґне, молодої дівчини з Осло, яка працює баристою в кав’ярні. Її хлопець – перспективний сучасний художник (і клептоман), який створює концептуальні скульптури з поцуплених меблів. Де б вони не з’являлись, увага завжди прикута до нього, і це зводить Сіґне з розуму. Тоді вона вступає в токсичну й саморуйнівну боротьбу за популярність та статус, намагаючись привернути до себе увагу загадковою хворобою, яка спотворює її зовні… і зсередини.

Навіщо дивитись

«Мене від себе верне» режисера Крістоффера Борґлі – це коментар на сучасне суспільство. Стрічка є реакцією на культуру інфлюенсерів та залежність від швидкої популярності, коли люди готові буквально на все, щоб бути побаченими (навіть закинутись забороненими таблетками з даркнету, які змінять твоє тіло до невпізнаваності).

Прем’єра «Мене від себе верне» відбулась на Каннському кінофестивалі у 2022 році, де він змагався за нагороду в секції «Особливий погляд». Фільм продовжує традиції скандинавської сатири Рубена Естлунда («Трикутник смутку») та комедії стосунків Йоакіма Трієра («Найгірша людина у світі»).

Жанри: драма, комедія
Тривалість: 1 г. 37 хв.
Країни: Норвегія, Швеція, Данія, Франція
Світова прем'єра: 22 травня 2022

Відео матеріали «Мене від себе верне»

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень «Мене від себе верне». але ви можете створити свою тему на форумі

Написати відгук про фільм «Мене від себе верне»

Написати коментар...
Написати коментар...

Мене від себе верне, фільм 2022
Українська прем'єра 08.06.2023
Жанри: драма, комедія
Норвегія, Швеція, Данія, Франція