4 обличчя Мони Лізи (2019)Identità Monna Lisa

Трейлер 4 обличчя Мони Лізи
50%
0
50%
0

Прем'єра в Україні 19 листопада 2020

«Тайна главного портрета»

Фільм знятий в надвисокій роздільній здатності 4К.

Яку таємницю приховує найвідоміший портрет в історії? Арт-фільм «4 обличчя Мони Лізи» виходить в український прокат. Унікальне дослідження ідентичності портрета - вперше в історії кінематографа.

Незважаючи на значну кількість досліджень, присвячених да Вінчі, його особистість і творчість досі оповиті безліччю загадок. Одна з них - хто насправді став прототипом найвідомішою його картини, «Джоконди»?

Новий документальний арт-фільм «4 обличчя Мони Лізи» (Monna Lisa identity), створений до 500-річчя генія, відкриває завісу цієї таємниці.

Чотири жінки, чотири дивовижні історії - хто з них надихнув Леонардо? На глядачів чекає надихаюча художня подорож по італійському Ренесансу і чотирьом містам, де жили прототипи Джоконди: Флоренції, Мілану, Урбіно і, нарешті, регіону Базіліката, де знаходиться невідома могила самої Мони Лізи.

В основу фільму лягли новітні наукові дослідження: разом з істориками глядачі проаналізують вперше оприлюднені матеріали і дані останніх розкопок, щоб дізнатися - чиї риси ми бачимо в жінці, яка протягом століть зачаровує мільйони людей. Таємниця ще ніколи не була так близька до розгадки.

Жанр: документальний
Тривалість: 1 г. 30 хв.
Країна: Італія
Світова прем'єра: 24 квітня 2019

Відео матеріали «4 обличчя Мони Лізи»
Зображення фільма

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень «4 обличчя Мони Лізи». але ви можете створити свою тему на форумі

Написати відгук про фільм «4 обличчя Мони Лізи»

Написати коментар...
Написати коментар...

4 обличчя Мони Лізи, фільм 2019
Українська прем'єра 19.11.2020
Жанри: документальний
Італія