Новини про фільм (2017)

14 січня 2018,  23:17 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Цього тижня вийшли нові трейлери до фільмів «Чорна пантера», «Червоний горобець» і «Небезпечний бізнес», а також тизер-трейлер до мультфільму «Юні титани, вперед!» і екранізації «451 градус за Фаренгейтом».

Читати далі...
10 січня 2018,  15:08 | Оновлення

Представляємо український трейлер французької трагікомедії «Хепі-енд» з Ізабель Юппер.

Фільм Хеппі-Енд про багато речей: про психопатів, багатіїв, соціальні привілеї, самогубства і навіть вбивства. Через історію стосунків великої родини, через банальні і незначні вчинки героїв поступово формується комічна картина європейської кризи із її ставленням до мігрантів і справжньою вартістю сучасних буржуазних цінностей.

У кінотеатрах України з 15 лютого.

6 серпня 2017,  11:49 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Нова драма оскарівського номінанта й володаря «Золотої пальмової гілки» Міхаеля Ханеке називається «Хепі-енд», і її події розвиваються в портовому французькому місті Калі на тлі європейської кризи біженців. Це історія великої родини, чиї банальні і незначні вчинки створюють комічну картину ставлення європейців до мігрантів й показують справжню вартість сучасних буржуазних цінностей. У фільмі зіграли Ізабель Юппер, Жан-Луї Трентіньян, Матьє Кассовіц та Тобі Джонс.

В українські кінотеатри «Хепі-енд» прибуде 18 січня 2018 року.