Новини про фільм (2022)

19 серпня 2022,  21:25 | Новини фільмів

Цієї осені на шанувальників зірки фільмів «Маленькі жінки» та «Чорна вдова» Флоренс П'ю чекають одразу дві цікаві прем'єри з нею у головній ролі: фільм Олівії Вайлд «Не хвилюйся, серденько» та загадкова історія Себастьяна Леліо «Диво». І поки перша стрічка вже може похвалитися кількома трейлерами, друга розкрила лише два свої кадри, які представляють героїню П'ю.

Читати далі...
21 липня 2022,  20:30 | Новини фільмів

Зірка культового горору «Сонцестояння» Флоренс П'ю знову опиняється у заручниках у дивного культу у другому трейлері драматичного трилера «Не хвилюйся, серденько», де її чоловіка зіграє відомий співак Гаррі Стайлс.

Читати далі...
6 травня 2022,  19:16 | Новини фільмів

Дивіться нові трейлери очікуваних супергеройських блокбастерів від Marvel «Тор: Любов і грім», «Доктор Стрендж у Мультивсесвіті божевілля» та «Морбіус», нового розділу Поттеріани «Фантастичні звірі: Таємниці Дамблдора», наукової фантастики «Світ Юрського періоду 3», піксарівського мультфільму «Базз Рятівник», а також нових українських фільмів.

Читати далі...
3 травня 2022,  11:40 | Новини фільмів

Нова Чорна вдова заводить гарячий роман з Еросом у психологічному трилері «Не хвилюйся, люба» («Don't Worry Darling»), який зняла відома актриса Олівія ВайлдДоктор Хаус», «Трон: Спадок», «Ковбої проти прибульців»).

Читати далі...