Інновації у кіно. Майстер-клас Вікторії Тігіпко (2018)

Вікторія Тігіпко, президент Одеського міжнародного кінофестивалю, голова Наглядової ради Української кіноакадемії, засновник венчурного фонду TA Ventures і ініціатор британського проекту Code Club в Україні проведе майстер-клас 10 квітня в кінотеатрі "Оскар".

Ви дізнаєтеся, як технологічні інновації здатні не просто додати ефекти, що вражають до вашого фільму, але і стати незамінним помічником на всіх етапах виробництва: від етапу підготовки до постпродакшну. Учасники майстер-класу також озброяться інформацією про корисні платформах і інноваційних програмах для пошуку команди і фінансування, оптимізації робочого процесу на знімальному майданчику, оренди обладнання і тестування свого фільму.

У 2010 році Вікторія Тігіпко очолила Одеський міжнародний кінофестиваль. Сьогодні фестиваль є одним з найбільших в Східній Європі і нараховує понад 120 000 відвідувачів щорічно. Також Вікторія є засновником Української кіноакадемії і ініціатором проведення щорічної церемонії вручення нагород Національної кінопремії.

50%
0
50%
0

Прем'єра в Україні 10 квітня 2018

Країна: Україна

Зображення фільма

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень «Інновації у кіно. Майстер-клас Вікторії Тігіпко». але ви можете створити свою тему на форумі

Написати відгук про фільм «Інновації у кіно. Майстер-клас Вікторії Тігіпко»

Написати коментар...
Написати коментар...

Інновації у кіно. Майстер-клас Вікторії Тігіпко, фільм 2018
Українська прем'єра 10.04.2018
Україна