Білі ночі листоноші Олексія Тряпіцина (2014)

Білі ночі листоноші Олексія Тряпіцина
У багатьох селах Росії через їх віддаленість від міст і бездоріжжя люди живуть як би поза державою. У таких місцях вони практично надані самі собі. Часто єдиним представником держави в подібних краях стає листоноша. Він — головна сполучна ланка між нечисленними жителями покинутих сел та цивілізацією. Один з таких листонош стане головним героєм картини.
50%
0
50%
0

Жанр: драма
Вікові обмеження: в Україні 18+
Тривалість: 1 г. 30 хв.
Країна: Росія
Світова прем'єра: 5 вересня 2014

Чи знаєте ви?

Все актеры, снимавшиеся в фильме, непрофессионалы, включая актера, исполнившего главную роль, Алексея Тряпицына. Исключением является лишь Ирина Ермолова.

Відео матеріали «Білі ночі листоноші Олексія Тряпіцина»
Зображення фільма

Рецензія на фільм «Білі ночі листоноші Олексія Тряпіцина»
Забытая богом российская глубинка

14 липня 2015,  16:05 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Життя вдалині від міської суєти може багатьом втомленим від шаленого ритму городянам здатися примхою, але навряд чи можна назвати щасливими основну частину тих людей, хто народився, виріс і все життя застряг в такому місці, як російська глибинка. Наприклад, простого листоношу в костюмі камуфляжного кольору і чорних чоботях, в яких він з дня в день проходить по знайомих місцях, приносячи газети, пенсії і трохи тверезості в життя жителів свого села.

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень «Білі ночі листоноші Олексія Тряпіцина». але ви можете створити свою тему на форумі

Написати відгук про фільм «Білі ночі листоноші Олексія Тряпіцина»

Написати коментар...
Написати коментар...

Білі ночі листоноші Олексія Тряпіцина, фільм 2014
Прем'єра 05.09.2014
Жанри: драма
Росія