Леонардо да Вінчі: Геній у Мілані (2016)Leonardo da Vinci - Il genio a Milano

Геніальний Леонардо да Вінчі жив у Мілані в різні періоди свого життя. Там, приміряючи на себе ролі художника, вченого, винахідника він створив деякі зі своїх найвидатніших робіт, серед яких «Тайна вечеря», що зберігається в церкві Санта-Марія-делле-Ґраціє. Фільм-виставка «Леонардо да Вінчі: Геній у Мілані» створений на основі грандіозної експозиції, присвяченої Леонардо да Вінчі в рамках EXPO в Мілані.

Ця картина — результат 6-річної роботи, розділений на 12 розділів. На великому екрані ми побачимо ґрунтовне дослідження та історію сотень картин митця, у тому числі — легендарної Тайної вечері та Атлантичного кодексу, а також найбільшу колекцію креслень і творів, його сміливі експерименти з технікою та механікою. Окрім цього, перед нашим поглядом предстануть досі невідомі місця, наприклад, оригінальний виноградник Леонардо в Мілані (нещодавно повернутий до життя завдяки дослідженням ДНК), та найсміливіші таємниці генія.

Під керівництвом найбільш досвідчених фахівців своєї сфери ви отримаєте унікальний шанс дослідити життя та творчість одного з найбільших художників за всю історію світу, а завдяки технології 4K — буквально зазирнете всередину всіх механізмів його різноманітного творчого процесу.

50%
0
50%
0

Жанр: документальний
Тривалість: 1 г. 30 хв.
Країна: Італія
Світова прем'єра: 23 квітня 2016

Зображення фільма

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень «Леонардо да Вінчі: Геній у Мілані». але ви можете створити свою тему на форумі

Написати відгук про фільм «Леонардо да Вінчі: Геній у Мілані»

Написати коментар...
Написати коментар...

Леонардо да Вінчі: Геній у Мілані, фільм 2016
Прем'єра 23.04.2016
Жанри: документальний
Італія