Future Shorts: Літо (2013)

Future Shorts: Літо

Літня колекція короткометражок від Future Shorts.

Future Shorts - провідний междунароного бренд короткометражного мистецтва, з 2003 року збирає найобширніший еклектичний архів оригінальних і титулованих фестивальними нагородами фільмів з усього світу. Чотири рази на рік експерти головного офісу Future Shorts в Лондоні складають сезонну добірку фільмів. В Україні прокатником програм Future Shorts з 2006 року є компанія Артхаус Трафік. За останніми даними в глобальній прокатної мережі Future Shorts беруть участь 6 континентів, 90 країн, 285 міст і більше, ніж 100 000-а глядацька аудіорія.

Програма:

«СВИСТОК»

Польща / 2012 /17 хв.

Документальний фільм

Режисер: Гжегож Зарічний

Марчін, футбольний арбітр нижчої ліги, який живе в невеликому містечку недалеко від Кракова, мріє про кращі часи. Прислухавшись до поради його матері, він вирішує змінити своє життя і знайти собі подругу і нову роботу якою буде задоволений.

«38 - 39 ° C»

Південна Корея / 2011 / 8 хв.

Анімація

Режисер: Кім Кангмін

Для більшості людей парна - місце блаженного бездум'я. Але коли і температура тіла, і вік - під 40, а справа йде до вечора, є ризик провалитися в тяжкий гарячковий сон. Для героя парилка стає місцем з'ясування стосунків між батьком і сином, а однакові родимі плями - символом їх нерозривного зв'язку і вічної ворожнечі.

Дипломний фільм аніматора і мініатюриста Кан Мін Кіма, що поєднує в собі ляльки, картонні перекладки і акварель, з успіхом об'їхав всі головні анімаційні фестивалі світу.

«КАЖУТЬ, СОБАКИ БАЧАТЬ ВСЕ...» / DOGS ARE SAID TO SEE THINGS

Бразилія / 2012 / 12 хв.

Фантастика

Режисер: Гуто Паренте

Передчуття, час застигає. Раптово товстун стрибає в басейн зі склянкою віскі... За розповіддю Морейра Кампоса.

«КРІСЛО» / CHAIR

США / 2012/12 хв.

Драма

Режисер: Девід Грейнджер

Історія про таємничий спалах отруйної цвілі в невеликому містечку, і спроби одного хлопчика зрозуміти причину смерті своєї матері, одержимість своєї бабусі їх кріслом, і коріння цієї недовгої, дивної і незрозумілої чуми.

МІККІ ЛЮБИТЬ КУПАТИСЯ / MICKY BADER

Швеція, Данія / 2009/14 хв.

Документальний фільм

Режисер: Фріда Кемпф

Міккі, неймовірно жива і бадьора 100-річна бабуся, вже багато років відвідує одну і ту ж маленьку морську купальню - кожен день, взимку і влітку. Здається, їй передалися і якості північного моря: так просто і мудро вона розповідає про те, як спочатку разом з чоловіком-євреєм пережила Голокост, а потім змогла звикнути до недоліків старості.

«УДАР БАТОГОМ» / WHIPLASH

США / 2012/18 хв.

Драмеді

Режисер: Деміан Шазель

Репетиція духового джаз-банда перетворюється на захоплюючу пригоду: паралізуючий страх, доленосні ставки, кров і піт. Диригент більше схожий на армійського сержанта-нелюда - і тому на сто відсотків потрапляє в реалії оркестрової роботи.

50%
0
50%
0

Прем'єра в Україні 25 липня 2013

Відео матеріали «Future Shorts: Літо»
Зображення фільма

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень «Future Shorts: Літо». але ви можете створити свою тему на форумі

Написати відгук про фільм «Future Shorts: Літо»

Написати коментар...
Написати коментар...

Future Shorts: Літо, фільм 2013
Українська прем'єра 25.07.2013
Жанри: короткометражка