Оновлення (2013)

23 червня 2013,  14:56 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Кайдзю – так називають японці гігантських монстрів, які виринають з океанської безодні та залишають по собі лише руїни цивілізацій.

Та цього разу людство не таке безпорадне. Існує секретна зброя, використовуючи яку, можливо подолати монстрів.

Та на жаль, не все так просто із цією зброєю.

Так, вона створена кращими інженерами, вченими і військовими! Так, вона є вагомою у боротьбі людства із Кайдю! Але, щоб вона не перетворилася на купу непотрібного металу, необхідно виконати ряд умов, головною з яких є умова єдності двох пілотів, що керують монстрами.

На перший погляд, все не складно, але «людський фактор» ніхто на відміняв, і там, де все повинно бути просто, виникають непередбачені проблеми, які несуть із собою серйозну загрозу.

У кінотеатрах України і Росії з 11 липня.

29 березня 2013,  22:34 | Оновлення | Автор: redder

А ось постери із зображенням гігантських бойових роботів у фільмі "Тихоокеанський рубіж". Особливо радує, зрозуміло, наш - з чисто російською назвою "Чорно Альфа". Правда, і інші не гірше.

25 березня 2013,  20:01 | Оновлення | Автор: redder

І ось вам ще новий постер до фільму "Тихоокеанський рубіж" (Pacific Rim), де мова йде про злісних прибульців із дна Світового океану, яким можуть протистояти тільки прості американські та російські хлопці в гігантських екзоскелетах. Власне, один з таких якраз і красується на постері.

25 березня 2013,  02:16 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Коли з морських глибин піднялися легіони чудовиськ, відомих як Кайдзу, почалася війна, якій судилося забрати мільйони життів і звести «людські ресурси» майже до нуля всього за кілька років. Щоб битися з прибульцями, було створено спеціальну зброю: величезні роботи, названі Джегерами, які керувалися одночасно двома пілотами. Але навіть Джегери виявляються майже безсилі перед могутніми Кайдзу.

На межі поразки захисники людства звертаються до двох вельми сумнівних героїв - колишнього пілота і недосвідченого стажиста - які мають об'єднатися, щоб повести в бій єдиного уцілівшого Джегера.

У кінотеатрах України і Росії з 11 червня.