Новини про фільм (2007)

5 жовтня 2007,  08:30 | Рецензії | Автор: Иван Баян

Коротше, є такий фільм, «Війна динозаврів» (D-War), він спільного корейсько-пиндосського виробництва. І хоча я не дуже люблю всяких корейцо-японціфф, але заради великої справи перемоги сайту Kinofilms довелося пересилити себе, і подивитися цей фільм. І фільм виявився класний!

Значить так. Рівно п’ятсот років тому, коли по землі ходили динозаври, у Південній Кореї жили просунуті люди, які з ними дружили. Особливо дружив з динозаврами узькоокий бородатий старикан із ціпком, типо корейсько-японський Пендальф. Ще в Кореї жили два головних динозаври - гарний і поганий, і якось раз поганий вирішив завалити гарного, він набрав купу динозаврячих дрібниць, багато людей (товстих ледачих поців) і пішов місити.

Але вбити гарного динозавра виявилося не так просто! Фактично, у поганого динозавра нічого не вийшло. І тоді він вирішив полетіти на небо з цієї сраної землі. Для цього йому потрібна була мега-енергія Ю Йї Джу, яка зберігалася в спеціальній дівчині. Поци-підручні піймали її, але по дорозі до динозавра на них напав Пендальф. Він крутив ціпком і валив поців як молодих. А потім віддав дівчину своєму помічнику, і пішов валити поців далі.

Тим часом помічничок закохався в дівчину, і вони вирішили жити разом. Він пообіцяв їй влаштуватися на завод і купити лисапет. А вона твердо вирішила народити йому дитинку. Але не так сталося, як гадалося! На них напав сам поганий динозавр, він роззявив щелепу й вирішив з'їсти дівчину, щоб поживитися енергією Ю Йї Джу.

Але й дівчина не розгубилася! Вона сказала помічнику Пендальфа: «Смерть - ще не кінець» і «Є й інші світи крім цього!», і вони разом зробили крок з обриву в набіглу хвилю. Так цьому динозаврові нічого не обломилося. Але він дуже не засмутився, тому що через п’ятсот років у нього був шанс повторити свою спробу.

І от п’ятсот років пройшли, наступили наші дні. В Америці, яка з'явилася на місці Південної Кореї, живуть реінкорнації дівчини й помічника. Як раптом знову з’являється злий динозавр, і хоче схавати дівчину-носія енергії Ю Йї Джу. А Пендальф і помічник йому люто в цьому заважають.

Дівчина там у лікарні лежала. А пацан туди примчався - і за нею. А вона дурна, не пам'ятає нічого. А він - до неї, схопив - і бігти. А динозавр за ними! А вони від нього. А він раз - і не наздогнав. А вони тоді на пляж - і цілуються, дебіли. Типу згадали все.

А динозавр знову зібрав своїх поців і ломанувся до міста. А там солдати! Ну, він по солдатах - тих у мотлох, тільки тушки літають. А динозавр - нічого, сміється. Он як вона справа була.

А в місті там вертольоти. І хуяк - садити з кулеметів по динозавру. А тому боляче! І до нього на допомогу прилетіла всяка дрібнота, позбивала вертольоти. А тим тоді на допомогу ще вертольоти - позбивали дрібноту. А ті тоді раз - наземні війська, поци на дрібних динозаврах. А наші тоді - джипи й три танки. І поцівську піхоту з пекалів стріляють, і з ружбайок. І вертольоти зверху з кулеметами кружляють. А ті тоді ракетні динозаврячі установки підтягли - підірвали танки. Веселий час летить, коротше.

А пацан з дівчиною звалили з міста, і поїхали в Мексику. Ну типу як у Крим, відпочити, розвіятися. А тут на них літаючі динозаври - раз! Зв'язали, побили по ребрах, привезли до головного поганого динозавра. Той такий тільки зхавати дівчину з йїною енергією, тут такий раз - добрий динозавр прийшов і як заїхав злому у вухо! Типу що ж ти сцуко робиш? А злий сцуко хитрий - кинувся на доброго й почав душити. А той його теж налетів і душить. Тому той йому з ноги захуячив - той тільки квакнув. А той ожив! І як єбане його зубами. Убив його, коротше.

Але й дівчина теж загинула, а її енергією поживився-таки динозавр. И вона тільки сказала тому пацанові - «Ми обов'язково зустрінемося, чуєш мене». І перетворилася на примару, і полетіла. А пацан стис зуби й плаче. І музичка нетутешня грає, «Бон Джові» начебто, але не впевнений.

Коротше, що я скажу про цей фільмець: це ні фіга не фільмець, це мультик. Так от, мультик непоганий, але дивитися його можна, тільки різко відключивши моск. Інакше його зхавають динозаври!