Новини про фільм (2015)

23 березня 2016,  16:08 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Представляємо дубльований російський трейлер до фільму «Висотка», який стартує 7 квітня.

Фільм розповідає історію мешканців нового висотного будинку, ізольованого від решти світу і представляючого собою буквальну алегорію соціальної структури суспільства з його «верхами», «серединою» і «низами», в даному випадку розподіленими за відповідними поверхами. Протиріччя між різними верствами суспільства розпалюються, і ситуація починає виходити з-під контролю, перетворюючись у тотальну різанину. Том Хіддлстон грає молодого лікаря, якого приваблює розкішний спосіб життя, що панує у висотці. Проте в елітному хмарочосі розгортається класова міжусобиця, яку ініціює герой Люка Еванса – режисер документального кіно Річард, який мешкає на другому поверсі.

Антиутопія Бена Вітлі – екранізація класичного однойменного роману Джеймса Балларда.

29 лютого 2016,  12:26 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

У графіку українського прокату з'явився новий фільм - «Висотка».

У новому елітному будинку сусідять різні люди різних соціальних рівнів. Зовні все виглядає пристойно, але всередині всі живуть за законами джунглів, де кожна ніч може стати для когось останньою.

В кінотеатрах України з 7 квітня (в РФ з 14 квітня).

6 січня 2016,  11:59 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У научно-фантастического триллера «Высотка» появился новый постер, показывающий, как неблизко лететь с ее вершины до земли.

Читати далі...
8 грудня 2015,  15:01 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

У неділю, 6 грудня, в Лондоні пройшла церемонія нагородження British Independent Film Awards, яка відзначила кращі незалежні фільми британського кінематографу 2015 року.

Читати далі...
9 лютого 2015,  17:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Появился первый кадр из фильма британского режиссера Бена Уитли «Высотка», где главную роль исполняет Том Хиддлстон.

Кинокартина будет экранизацией романа Дж. Г. Балларда, чьей самой известной работой является военная драма «Империя Солнца», которую на большой экран в 1987 году перенес Стивен Спилберг.

«Высотка» покажет жизнь постояльцев одной лондонской многоэтажки класса люкс, которая начинает выходить из-под контроля. Жители дома отрезают себя от общества, погружаясь в хаос, классовую борьбу и жестокость. События фильма будут разворачиваться в 1975 году, но с нотками футуризма и научной фантастики.

Том Хиддлстон играет здесь анти-героя, доктора Роберта Лейнга, который, судя по первому кадру, как раз поднимается в необычном зеркальном лифте в свой пентхаус. Интересно, как же будут выглядеть сами апартаменты...

Кроме Хиддлстона роли в фильме исполняют Джереми АйронсСиенна МиллерЛюк ЭвансЭлизабет Мосс и Джеймс Пьюрфой.

Премьера «Высотки» запланирована на этот год, но точная дата выхода фильма пока неизвестна.