Цікаві факти про фільм (2021)

  1. Фільм був перенесений у світовому прокаті з 15 листопада 2019 року на 14 лютого 2020 року. Пізніше був відкладений до 18 вересня 2020, потім на 12 лютого 2021, а потім на серпень 2021, а потім, нарешті, до 22 грудня 2021 року.
  2. Ніколас Кейдж, Бред Пітт та Рейчел Вайс були розглянуті для ролей у фільмі.
  3. Робоча назва фільму була «Велика гра». Цей термін був дан політичному протистоянню між Англією та Росією у XIX столітті.
  4. Фільм вийшов у США у 59-й день народження Ральфа Файнса.
  5. Початковий кінематографіст фільму Бен Девіс був змушений покинути проект під час зйомок через свої зобов'язання перед фільмом «Вічні» (2021).
  6. Президент Вілсон просить склянку віскі Statesman, виробленого американським аналогом Kingsman, представленим у «Kingsman: Золоте кільце» (2017).
  7. «Кінгс Мен» заснований на серії коміксів від Icon Comics, підрозділ Marvel. Це робить цей фільм шостим фільмом Marvel у 2021 році. Актори фільму «Кінгс Мен» з'являлися в інших фільмах Marvel. Тільки у 2021 році Ріс Іванс був у «Людина-павук: Додому шляху немає» (2021), Даніель Брюль був у «Сокіл і Зимовий солдат» (2021), Джимон Хонсу та Стенлі Туччі були в «Що, якщо...?» (2021), а кадри Аарона Тейлора-Джонсона з'явилися у фільмі «Ванда/Віжн» (2021).
  8. Даніель Брюль раніше знімався у фільмі на тематику Першої світової війни – «Щасливого Різдва» (2005).
  9. Це останній фільм, над яким Бредлі Джеймс Аллан працював координатором трюків.
  10. СПОЙЛЕР: Насправді Фелікс Юсупов стверджував, що Григорій Распутін пив чай та тістечка, отруєні ціанідом, вино, яке також було отруєно ціанідом. Коли це не спрацювало, Юсупов вистрілив йому в груди. Пізніше, видавши себе за Распутіна, щоб виглядало так, ніби він повернувся додому, Юсупов перевірив тіло Распутіна, Распутін напав на нього, переслідуючи Юсупова до двору палацу, де стріляв Володимир Пуришкевич. Потім тіло було скинуто у річку Мала Невка.
  11. СПОЙЛЕР: На ерцгерцога Фердинанда справді був скоєний замах. Шість членів організації «Млада Босна» на чолі з Данилом Іличем та Гаврилою Принципом, озброєні револьверами та бомбами розташувалися на шляху кортежу. Із шести бомбістів бомбу, заховану в букет, зміг кинути лише один Неділько Чабринович. Але бомба скотилася з машини ерцгерцога і вибухнула за нею. Внаслідок вибуху загинув шофер наступної машини, поранено понад 10 офіцерів почту, поліцейський з оточення та кілька вуличних роззяв. Після невдачі машина Фердинанда дійсно проїхала повз кафе, де знаходився Принцип, і Принцип застрелив його разом із дружиною.
  12. СПОЙЛЕР: Телеграма Циммермана справді була відправлена Німеччиною до Мексики у січні 1917 року з проханням вторгнутися в США і, зрештою, втягнула США у Першу світову війну.
  13. СПОЙЛЕР: Лорд (генерал) Кітченер справді був ветераном англо-бурської війни і справді загинув, коли його корабель підірвався на німецькій міні, прямуючи до Росії з дипломатичною місією у 1916 році.
  14. СПОЙЛЕР: Меттью Гуд раніше грав лиходія в «Зберігачі» (2009).