Новини про фільм (2017)

1 березня 2020,  19:46 | Новини фільмів

Відмінна новина для шанувальників франшизи «Пила» і легендарного актора Семюеля Л. Джексона: детективний трилер «Пила: Спіраль» вийде в український прокат цієї весни, що підтверджує його дубльований трейлер.

Фільм режисера Даррена Лінна Боусмана буде слідувати за зухвалим детективом нью-йоркської поліції Зіком Бенксом (Кріс Рок) та його напарником-новачком (Макс Мінгелла), які слідом за заслуженим копом (Джексон) беруться за складне розслідування серії вбивств, що моторошним чином нагадують жахливе минуле міста. Мимоволі захоплений загадкою, що затягує все глибше, Зік опиняється в центрі хворої гри жорстокого вбивці.

Українська прем'єра трилера «Пила: Спіраль» очікується 21 травня. А після Джексон повернеться на екрани в образі найманого вбивці Даріуса Кінкейда в комедійному екшені «Тілоохоронець дружини кілера».

26 лютого 2020,  18:30 | Новини фільмів

З'явився тизер-трейлер детективного горор-трилера «Пила: Спіраль», в якому лауреат премії «Еммі» Кріс Рок та номінант на премію «Оскар» Семюел Л. Джексон полюють на небезпечного маніяка.

Нова глава всесвіту «Пила» розповість про злого генія-садиста, який вдається до збоченої форми справедливості. Працюючи в тіні заслуженого ветерана поліції (Джексон), зухвалий детектив з Нью-Йорка Зік Бенкс (Рок) та його напарник-новачок (Макс Мінгелла) беруться за складне розслідування серії вбивств, які моторошним чином нагадують жахливе минуле міста. Мимоволі захоплений загадкою, що затягує все глибше, Зік опиняється у центрі хворої гри жорстокого вбивці.

Світова прем'єра горор-трилера режисера Даррена Лінна Боусмана очікується у травні. Чекаємо оголошення дати його виходу в український прокат.

21 жовтня 2017,  15:55 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія Lionsgate поділилася дебютним фрагментом свого майбутнього горора «Пила 8». Відео показує п'ятьох людей, яких прикували ланцюгами в ізольованій кімнаті, а на їх голови наділи металеві відра з прорізами для очей. Вони починають панікувати і кликати на допомогу, а потім з динаміків до них доноситься голос Джона Крамера (Тобін Белл). Кривава гра починається...

Дивимося український трейлер «Пила 8». В кінотеатри фільм прибуде вже на наступному тижні, 26 жовтня.

17 жовтня 2017,  19:05 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія Lionsgate представила ретроспективний трейлер майбутнього фільму жахів «Пила 8», присвячений збоченій філософії маніяка Джона Крамера (Тобін Белл). Відео показує його в тому самому страшному гримі, як у ляльки-маріонетки Біллі, за виглядом якої він ховався, а також нагадує правила його кривавої гри, в якій учасники самі вбивають себе або один одного. І вже скоро це повториться знову.

Дивимося український трейлер горору «Пила 8», в якому зіграли Лора Вандервурт, Бріттані Аллен і Каллум Кіт Ренні. У кіно з 26 жовтня.

30 вересня 2017,  18:48 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Ви готові до повернення Джона Крамера, відомого як Пила? Українському ТБ-ролику майбутнього фільму жахів «Пила 8» знову звучить його голос, а в акторському складі картини значиться ім'я актора Тобіна Белла, який утілював Крамера з самої першої частини франшизи, що вийшла в 2004 році. Але чи можливо це? Адже Пила мертвий вже більше десяти років. Проте, в місті знаходять трупи, що вказують саме на нього...

Повноцінний український трейлер дивіться тут. У кіно «Пила 8» прибуде 26 жовтня.

23 вересня 2017,  20:03 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо український трейлер майбутнього фільму жахів «Пила 8», який дражнить поверненням маніяка Джона Крамера (Тобін Белл). У місті виявляють кілька тіл, власники яких зустріли явно не кращий кінець, й усі докази вказують саме на Крамера. Але як це можливо? Чоловік, відомий як Пила, помер понад десять років тому. Невже таки знайшовся той, хто ризикнув підібрати мантію жорстокого маніяка?

В українські кінотеатри моторошне творіння режисерів Майкла й Пітера Спірігів прибуде 26 жовтня.

25 липня 2017,  18:32 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Lionsgate продовжує підігрівати наш інтерес до горору «Пила 8». Після 6 персональних постерів, на яких нові жертви серійного вбивці Джона Крамера (Тобін Белл) зображені з одягненою на свою голову маскою зі справжньої голови свині, вийшов живий постер, де під звуки води, що капає, хтось важко дихає крізь таку ж маску. Вам теж стало від нього не по собі?

Перший трейлер горора від творців «Патруля часу» дивіться тут. Він вийде на екрани у жовтні напередодні Хелловіна.

21 липня 2017,  00:46 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Учора був представлений перший трейлер горору «Шкіряне обличчя», а сьогодні нас лякають поверненням іншого маніяка — Джона Крамера, відомого як Пила, в восьмій частини найбільш касової франшизи жахів усіх часів. Дебютний трейлер «Пили 8» натякає на те, що він не загинув, а сам актор Тобін Белл кілька годин тому підтвердив в Твіттері, що дійсно повернеться в даному фільмі. І тут він збирається вивести свою криваву гру на новий рівень.

Українська прем'єра горору від режисерів «Патруля часу» Майкла та Пітера Спірігів відбудеться в жовтні, так що чекаємо на дубльований трейлер.