Аристократи (1999) міні-серіалAristocrats

Аристократи
Лондон, 1743 рік. На тлі пишних балів і політичних інтриг при дворі короля Великобританії Георга II погляду глядача постає життя мешканців маєтку лорда Річмонда - одного з найбагатших і найвпливовіших наближених монарха. Подружжя Річмонд виховують п'ятьох дітей: сина Чарльза і дочок Емілі, Керолайн, Луїзу і Сару. Леді Керолайн вже зовсім доросла і батьки всерйоз стурбовані її заміжжям. На званому вечорі на неї звертає увагу немолодий, але харизматичний державний діяч Генрі Фокс і через деякий час просить її руки. Категорична відмова батьків змушує коханих таємно повінчатися, що викликає страшний гнів лорда Річмонда - він назавжди виганяє дочку з сімейного маєтку. Але незабаром глава сімейства раптово помирає від серцевого нападу і настає час ділити спадщину...
100%
1
0%
0

Жанри: драма, історія
Вікові обмеження: в Україні 12+
Тривалість: 5 г.
Країни: Велика Британія, Ірландія, США
Світова прем'єра: 20 червня 1999

Зображення міні-серіала

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень «Аристократи». але ви можете створити свою тему на форумі

1 відгук про міні-серіал «Аристократи»

Мелилот

1 квітня 2014, 16:03

На мой взгляд, этот сериал, из всех сериалов и фильмов, что мне удалось посмотреть, наиболее близко воспроизводит дух, менталитет и манеру взаимоотношений представителей из английского высшего общества того времени.

 Великолепные декорации, прекрасная игра актеров, изумительные костюмы добавляют притягательную силу действу в котором конкурируют честь семьи и жертва ради любви, гордость и уступчивость, порочная слабость и прощение, так или иначе влияющие на неожиданные повороты в людских судьбах.

 Кому понравились “Тюдоры”, “Елизавета”, “Молодая Виктория” .., рекомендую.

0 / 0 
Написати коментар...
Написати коментар...

Аристократи, міні-серіал 1999
Прем'єра 20.06.1999
Жанри: драма, історія
Велика Британія, Ірландія, США