Форум

Тема: Вивчення англійської мови

Форум > Загальне > Розмови про кіно

IrinaDud

15 березня 2023, 14:51

Як швидко можна вивчити англійську мову? Може ви знаєте якісь методики, чи гарні курси з класними вчителями

0 / 0 
AlinaSur

24 березня 2023, 10:44

Вивчення англійської мови - це процес, який вимагає часу та зусиль. Однак, добре підібрана методика та професійні викладачі можуть допомогти значно прискорити цей процес. Курси англійської від Speak Up https://speak-up.com.ua/programs/group можуть бути гарним вибором, оскільки вони пропонують індивідуальний підхід до кожного учня та користуються сучасними методиками навчання. Курси відповідають різним рівням володіння мовою, що дозволяє студентам вступати на потрібний для них рівень. Крім того, курси викладають досвідчені викладачі-носії мови, що гарантує гарний результат, та ідеальну вимову)

0 / 0 
mega12

25 березня 2023, 12:11

Быстро английский язык не выучить. Обучение занимает годы и лучше всего начать изучение этого языка с детства. Например вот в таком частом лицее онлайн обучение в котором обучение ведется на английском и украинском языках.

0 / 0 
pavelpirogov

28 березня 2023, 13:47

Англійська мова складна, як на мене. Тому раджу займатись з носием мови, так гарантія буде вище, що ви вивчите мову правильно

0 / 0 
karolika

30 березня 2023, 19:35

Изучать иностранный язык сейчас можно даже начиная с детсадовского возраста, было бы желание. Для этого есть и специальная литература, вот посмотрите https://metodika.ua/ru/detskie-sadiki/logico-primo на сайте этого издательства можно купить учебники для обучения в независимости от возраста.

0 / 0 
Написати коментар...
Написати коментар...