Ress
31 січня 2023, 18:15
Хтось тут розбирається в сантехніці? Мені б узяти таку, що б забути на кілька років. А то набридло постійно міняти або щось ремонтувати.
0 / 0
31 січня 2023, 18:15
Хтось тут розбирається в сантехніці? Мені б узяти таку, що б забути на кілька років. А то набридло постійно міняти або щось ремонтувати.
1 лютого 2023, 18:53
Якщо чесно, то мало що в ній розумію, але теж шукав таку, що б встановити і не переживати більше. Проконсультувався з приводу вибору на сайті Yorsh і там мені допомогли визначитися з вибором. Кілька років, звісно, ще не минуло, але за пів року активного використання повний порядок. Тому можете у них спробувати купити сантехніку недорого https://yorsh.ua/uk
7 лютого 2023, 11:37
В нас є знайомий, що розбирається у ремонтах, треба тільки закупити все необхідне
7 лютого 2023, 11:47
Це точно, заміна сантехніки - це не проста справа. Я от знайшла де придбати сантехніку та меблі у ванну кімнату, ось dim-interior.com.ua/magazin/santehnika-shop/katalog-mebli-v-vannu-kimnatu Але сама навряд чи зможу то все прикрутити, та й інструментів не маю. Буду ще шукати майстрів, щоб вони допомогли мені. Хоч би не дорого брали за свої послуги, бо майже все витратила на покупку меблів.
Ви можете обрати, якою мовою читати наш сайт – українською або російською.
Українські назви зарубіжних фільмів часто відрізняються від російських, але досі деякі українські кінотеатри беруть назви з російських сайтів, замість того, щоб перекладати з української. Наприклад, «Атомна блондинка» в Росії називався «Вибухова блондинка», «Махач вчителів» – «Битва преподів», «Саллі» – «Чудо на Гудзоні», «Аудитор» – «Розплата» і т. д. Щоб такої плутанини не було у нас, ми зробили окремі локалізовані версії для українських і для російських глядачів.