Short Metters. Блок 2 (KISFF 2018) (2018)Short Metters vol.2

Програма демонструється мовою оригіналу з українськими та англійськими субтитрами.

Short Matters — це унікальний проект Європейської Кіноакадемії, який охоплює найрізноманітніші роботи молодих представників кінематографа. Він організований у співпраці з низкою кінофестивалів, які ретельно відбирали стрічки, гідні отримати премію Європейської Кіноакадемії. Цього року гості KISFF мають можливість побачити три блоки насиченої програми, яка пропонує нам ознайомитися з дивовижними історіями, що відбуваються в різних куточках світу.

Програма фестивалю:

З тобою все буде добре

Селін Дево

Франція / 2017, 15 хв

Потрібен час. Ти це переживеш. Жан святкує свій день народження, напивається та згадує жахливі вихідні, котрі призвели до його розриву з Матильдою.

Інформаційні небеса

Metahaven

Нідерланди, Південна Корея / 2017, 24 хв

Події розгортаються десь у лісі в недалекому майбутньому. Фільм із потойбічним звуковим середовищем поєднує в собі три жанри – ігрове кіно, анімацію на кшталт аніме та цифрову абстракцію, котрі створюють розроблені території, привабливі і жахливі водночас. Як занурення в цифрові технології у поєднанні зі спектром людських емоцій змінюють нашу здатність визначати межі «реального»?

Таймкод

Хуанхо Гіменес

Іспанія / 2016, 15 хв

Луна й Дієґо — охоронці парковки. Дієґо працює в нічну зміну, а Луна працює вдень.

Ла Бока

Матео Ґаріґльо

Швейцарія, Аргентина / 2016, 26 хв

Сім'я Моліно живе та працює у Буенос-Айресі, біля легендарного стадіону "Бока Хуніорс". Вони продають фальшиві квитки на футбол та вступають у конфлікти з продажною поліцією. Мати спостерігає за тим, як їхня сім'я поринає в злочинний світ, та намагається уникнути фатальних наслідків.

Коло

Рюкен Текеш

Туреччина / 2016, 14 хв

Діти в Месопотамії належать до різних етносів, сповідують різні релігії, розмовляють різними мовами. Зеляль — семирічна курдянка, яка сповідує єзидизм. Разом зі своїми друзями Зекі та Бекіром вона відвідує школу, у якій предмети викладають винятково турецькою. Звичайний день у школі змінює життя Зеляль та її сором'язливого залицяльника Зекі. Учитель каже, що літера цього тижня - "О"...

50%
0
50%
0

Жанр: короткометражка
Тривалість: 1 г. 40 хв.

Зображення фестиваля

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень «Short Metters. Блок 2 (KISFF 2018)». але ви можете створити свою тему на форумі

Написати відгук про фестиваль «Short Metters. Блок 2 (KISFF 2018)»

Написати коментар...
Написати коментар...

Short Metters. Блок 2 (KISFF 2018) 2018
Жанри: короткометражка