Саймон РичSimon Rich

50%
0
50%
0

Фільмографія

Американский огірочок (2020) ... сценарист
Чудотворці (2019) ... продюсер (исполнительный продюсер), сценарист (и история)
Секрети домашніх тварин (2016) ... сценарист (персонажи)
Думками навиворіт (2015) ... сценарист (рассказ)
Чоловік шукає жінку (2015) ... продюсер (исполнительный продюсер), сценарист
Суботнім вечором в прямому ефірі: Різдво в дусі Джиллі (2009) ... сценарист
Сімпсони (1989) ... сценарист
Суботнім вечором в прямому ефірі (1975) ... Dennis Kucinich
Зображення

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...