Тодд ХейнсTodd Haynes

50%
0
50%
0

Фільмографія

Темні води (2019) ... режисер
Світ, повний чудес (2017) ... режисер
Деякі жінки (2016) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Керол (2015) ... режисер
Нічні рухи (2013) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Buoy (2012) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Enlightened (2011) ... режисер
Мілдред Пірс (2011) ... режисер, продюсер (исполнительный продюсер), сценарист

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...