Новини серіалів, в яких згадується Дональд Трамп

2 жовтня 2020,  19:10 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Легендарне комедійне шоу «Суботнім вечором в прямому ефірі» повертається на телеекрани з вибухом, який забезпечить сам Джим Керрі!

Читати далі...
30 березня 2020,  21:32 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка трилогії «Назад у майбутнє» Майкл Дж. Фокс повертається на екрани в образі хитрого адвоката Луїса Каннінга в трейлері 4 сезону юридичної драми «Гарна боротьба», де також є більш ніж достатньо комедії.

Читати далі...
21 квітня 2019,  03:11 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У 3 сезоні юридичної драми «Гарна боротьба», на чиєму рахунку є 2 номінації на премію «Еммі», до її чудового касту приєднався зірка серіалу «Майстри сексу» Майкл Шин.

У нових серіях спін-оффу «Гарної дружини» життя юридичної фірми Reddick, Boseman & Lockhart струсоне новий персонаж — ексцентричний адвокат Роланд Блам, якого зіграє Шин. Трейлер показує, як його пізно ввечері знаходить в своєму кабінеті Дайан Локхарт (Крістін Баранськи), і Роланд відчуває себе там як вдома. Він буде вести з Майєю (Роуз Леслі) нову справу, і Майя вже чекає не дочекається, коли закінчиться суд, і вони попрощаються назавжди. Тим часом Едріан (Делрой Ліндо) та Ліз (Одра Макдональд) дивляться в майбутнє фірми і вирішують на випадок перемоги Дональда Трампа у 2020 році найняти побільше білих юристів, що обурює Лукку (Каш Джамбо), яку біла жінка в парку приймає за няню.

Прем'єра 3 сезону «Гарної боротьби» відбулася 14 березня, так що ви вже можете подивитися половину його серій онлайн.

27 січня 2019,  22:00 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Стів Карелл і творець знаменитого серіалу «Офіс» Грег Деніелс готують нову багатосерійну комедію «Space Force», чиї дії будуть розвиватися у відкритому космосі.

Серіал «Space Force» («Космічний загін») буде комедією про роботу, натхненною ідеєю президента США Дональда Трампа створити шосту гілку армії: космічний спецзагін. Його перший тизер, яким поділився стримінговий сервіс Netflix, повідомляє, що метою нової армійської сили буде «захист супутників від нападів» та «виконання інших завдань, пов'язаних з космосом», чи «щось у цьому дусі». Персонажі серіалу будуть самі намагатися розгадати, що це за важливі космічні завдання.

Прем'єра ситкому «Space Force», головну роль в якому виконає Карелл, очікується пізніше у 2019 році.

6 травня 2018,  15:50 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

До кінця 2 сезону юридичної драми «Гарна боротьба» залишилося ще 4 серії, але стрімінговий сервіс CBS All Access вже продовжив серіал на наступний сезон.

Читати далі...
16 квітня 2018,  13:11 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал The CW опублікував розширений промо-ролик фінальної серії 1 сезону супергеройського серіалу «Чорна блискавка».

Відео показує головного героя Джефферсона Пірса (Кресс Вільямс), також відомого як Чорна блискавка, який хоче помститися за смерть свого батька, і його ворога — кримінального політика Тобіаса Вейла (Марвін «Крондон» Джонс III), який говорить, що «закони звичайної моралі до нього не застосовуються». Мартін Проктор (Грегг Генрі) тут промовляє гасло Дональда Трампа: «Давайте знову зробимо Америку великою»; а в кінці Чорна блискавка відбивається від загону озброєних людей разом з дочкою Аніссою (Нафіса Вільямс), поки молодша дочка Дженніфер (Чайна Енн МакКлейн) і дружина Лінн (Крістін Адамс) в тривозі обіймають одна одну.

Прем'єра серії «Shadow of Death: The Book of War» («Тінь смерті: Книга війни»), яку зняв Салім Акіл, відбудеться 18 квітня за українським часом.

3 жовтня 2017,  16:48 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Початок свого 43 сезону легендарне скетч-шоу «Суботнім вечором в прямому ефірі» вирішило відзначити поверненням Алека Болдуїна в образі «президента хаосу» Дональда Трампа.

Президент приходить в Овальний кабінет після дня гольфу і намагається впоратися відразу з усіма недавніми проблемами, як допомога Пуерто-Ріко, війна з КНДР і сила твітів. На щастя, йому допомагають прес-секретар Білого дому Сара Хакабі Сандерс (Ейді Брайант) і генпрокурор Джефф Сешнс (Кейт МакКіннон).

Вступний монолог прем'єрного випуску, в якому зірки «Ла-Ла Ленда» Райан Гослінг та Емма Стоун розповідають, як вони врятували джаз, дивіться тут.