Кресс ВільямсCress Williams

Кресс Вільямс / Cress Williams
Народився 27 липня 1968
Зріст: 196 см
100%
1
0%
0

Фільмографія

Reign of the Supermen (2019) ... Steel / John Henry Irons
Смерть Супермена (2018) ... John Henry Irons
Чорна блискавка (2018) ... Black Lightning
Сумнів (2017) ... ADA Gates
Лоурайдери (2016) ... Detective Williams
Реанімація (2015) ... Cole Guthrie
Стан справ (2014) ... Dale Scott
В твоїх очах (2014) ... Jake
Зои Харт из южного штата (2011) ... Lavon Hayes
Хоторн (2009) ... Tony Gee

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...