«Чорна блискавка»: назви, описи та постери 1-4 серій 4 сезону «Книга Реконструкції»

3 березня 2021,  16:55 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У лютому відбулася прем'єра четвертого і фінального сезону супергеройського серіалу «Чорна блискавка», і її перша четвірка серій отримала спільний заголовок «Книга Реконструкції». Що ж чекає на супергеройську сімейку Пірсів в цій драматичній сюжетній арці?

Перша серія 4 сезону вийшла на телеекрани 8 лютого і отримала назву «The Book of Reconstruction: Chapter One: Collateral Damage» («Книга Реконструкції: Глава перша: Супутній збиток»). Ось її синопсис:

Джефферсон (Кресс Вільямс) все ще оплакує смерть свого давнього друга детектива Гендерсона (Деймон Гаптон). Гембі (Джеймс Рімар) випадає цікава можливість; Лінн (Крістін Адамс) та Джефферсон продовжують сваритися.

Прем'єра другої серії під назвою «The Book of Reconstruction: Chapter Two: Unacceptable Losses» («Книга Реконструкції: Глава друга: Неприйнятні втрати») відбулася 15 лютого. Її синопсис говорить:

Війна між Сотнею і картелем Кобра триває. Лінн продовжує хвилюватися за Джефферсона.

У третій серії сезону з назвою «The Book of Reconstruction: Chapter Three: Despite All My Rage ...» («Книга Реконструкції: Глава третя: Не дивлячись на всю мою лють...»), яка вийшла 22 лютого, наших героїв чекає:

Джефферсон відчуває себе ще більш загубленим після дивного походу до психолога. Анісса (Нафіса Вільямс) продовжує піклуватися про Грейс (Чантал Тхюй), яка все ще перебуває в комі. У Лінн відбувається прорив.

А четверта і заключна серія цієї сюжетної арки «The Book of Reconstruction: Chapter Four: A Light in the Darkness» («Книга Реконструкції: Глава четверта: Світло у темряві»), чия прем'єра відбулася 1 березня, показує наступне:

Джефферсон наносить Тобіасу (Марвін «Крондон» Джонс III) візит і попереджає його, щоб він тримався подалі від його родини.

Опис серій не згадує Дженніфер Пірс (Чайна Енн МакКлейн), також відому як Блискавка, але не переживайте, її чекають свої пригоди.

Наступна сюжетна арка Чорної блискавки та його родини називається «The Book of Ruin», тобто «Книга Руйнування» або «Книга Руїни», і її перша серія вийде 8 березня.

А поки дивіться офіційний трейлер 4 сезону «Чорної блискавки».

1081 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: