Девід ХейманDavid Heyman

Девід Хейман / David Heyman
Народився Лондон, Англія, Велика Британія
Зріст: 175 см
100%
1
0%
0

Фільмографія Девіда Хеймана

Вонка (2023) ... продюсер, продюсер
Барбі (2023) ... продюсер (produced by p.g.a.), продюсер
Білий шум (2022) ... продюсер
Фантастичні звірі: Таємниці Дамблдора (2022) ... продюсер (продюсер), продюсер (продюсер)
Таємничий сад (2020) ... продюсер
The Adventures of Paddington (2020) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Шлюбна історія (2019) ... продюсер (продюсер)
Відео з участю Девіда Хеймана

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Девіда Хеймана. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Девіда Хеймана

Написати коментар...
Написати коментар...