Новини кастінгу, в яких згадується Девід Хейман

26 листопада 2016,  19:25 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

У нас є не зовсім радісна новина для шанувальників Едді Редмейна. Його Ньют Скамандер не буде очолювати всі п'ять фільмів-пріквелів «Гаррі Поттера».

Читати далі...
31 жовтня 2016,  20:54 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Звезда «Джека Ричера: Не отступай» Том Круз воплотит главного героя библейского эпика «Мафусаил» («Methuselah»), который снимет один из режиссеров пятых «Пиратов Карибского моря» Хоаким Роннинг.

Читати далі...
6 серпня 2015,  13:53 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка 2 сезону «Справжнього детектива» Колін Фаррелл підписався на роль в екранізації твору Дж.К. Роулінг «Фантастичні звірі і місця їх проживання».

У спін-оффе «Гаррі Поттера», чиї події розгортатимуться в Нью-Йорку за 70 років до того, як Гаррі, Рон і Герміона опиняться в Гогвортсі, Фаррелл виконає роль чарівника Грейвза, якого головний герой Ньют Скамандер зустріне в США.

Фільм буде фокусуватися на пригодах Скамандера, що вивчає магічних істот за океаном. Цю роль виконає Едді Редмейн. Інших персонажів зіграють Кетрін УотерстонДен ФоглерЕлісон Судол і Езра Міллер.

Режисурою займається Девід Йетс, сценарій написала сама Дж.К. Роулінг, продюсерами фільму виступлять Девід ХейманСтівен Кловз і Лайонел Уїгрем, який разом працювали над Поттеріаною.

Крім «Справжнього детектива», Фаррел у цьому році з'явиться у мелодраматичній антиутопії «Лобстер» і трилері «Втіха».

«Фантастичні звірі і місця їх проживання» вийдуть на українські екрани 17 листопада 2016 року.