Піт ДоктерPete Docter

Піт Доктер / Pete Docter
Народився 10 серпня 1968
Зріст: 194 см
50%
0
50%
0

Фільмографія

Untitled Pixar Animation Project (2021) ... режисер, сценарист
Лука (2021) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Душа (2020) ... режисер, сценарист (рассказ)
Уперед (2020) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Історія іграшок 4 (2019) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Бао (2018) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Лу (2017) ... продюсер (исполнительный продюсер)
The Misunderstood Art of Animation Film Editing (2015) ... Self

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...