Увага! Деякі кінотеатри України поступово відновлюють свою роботу під час воєнного стану. Слідкуйте за афішою на нашому сайті. За бажанням та можливістю підтримуйте кінотеатри свого міста. Слава Україні!

Піт ДоктерPete Docter

Піт Доктер / Pete Docter
Народився 10 серпня 1968
Зріст: 194 см
50%
0
50%
0

Фільмографія

Базз Рятівник (2022) ... продюсер (исполнительный продюсер), сценарист (персонажи)
Я – панда (2022) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Untitled Pixar Animation Project (2021) ... режисер, сценарист
Лука (2021) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Душа (2020) ... режисер, сценарист (рассказ)
Уперед (2020) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Історія іграшок 4 (2019) ... продюсер (исполнительный продюсер)

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...