Роберт ЗемекісRobert Zemeckis

Роберт Земекіс / Robert Zemeckis
Повне ім'я: Robert Lee Zemeckis
Народився 14 травня 1952
Зріст: 183 см
50%
1
50%
1

Фільмографія Роберта Земекіса

Піноккіо (2022) ... режисер, сценарист
Фінч (2021) ... продюсер
Відьми (2020) ... режисер, продюсер (продюсер), сценарист
Що/якщо (2019) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Проект «Синя книга» (2019) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Ласкаво просимо до Марвена (2018) ... режисер, продюсер

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Роберта Земекіса. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Роберта Земекіса

Написати коментар...
Написати коментар...