Новини серіалів, в яких згадується Роберт Земекіс

25 січня 2020,  19:17 | Новини серіалів

Щоб заробити на свої міжгалактичні пригоди, Морті з мультсеріалу «Рік і Морті» прийняв участь в психоделічній рекламі чіпсів Pringles.

Науково-фантастичний мультсеріал для дорослих «Рік і Морті», який спочатку задумувався як пародія на культову трилогію Роберта Земекіса «Назад у майбутнє», слідує за божевільними пригодами ексцентричного генія Ріка Санчеза та його доброго, але недалекого онука Морті Сміта. Компанія Pringles запропонувала їм заробити, і, судячи з нового тизера, Рік створив цілий клас роботів Морті, які із задоволенням поїдають ці чіпси, щоб не відволікатися від своїх подорожей на зйомки реклами.

Поки вийшло тільки п'ять серій 4 сезону «Ріка і Морті», стежте за новинами на Kinofilms.ua, щоб дізнатися, коли мультсеріал повернеться з зимових канікул.

4 січня 2020,  20:28 | Новини серіалів

Тизер-трейлер 2 сезону надприродного серіалу «Маніфест» від продюсера Роберта Земекіса обіцяє ще більше драми і повернення на той самий борт.

«Маніфест» розповідає про пасажирів загадкового рейсу, які приземляються на землю і виявляють, що з моменту їхнього зльоту пройшло цілих 5 років. На борту того літака були брат і сестра Бен (Джошуа Даллас) та Мікаела (Мелісса Роксбур), і в тизер-трейлері Мікаела намагається знайти Зіка (Метт Лонг), але їй не дають з ним поговорити, оскільки йому в цей час роблять смертельну ін'єкцію. Як раптом Мікаела та Зік знову переносяться на той самий літак. Вона відчайдушно намагається його врятувати, але не може дотягнутися, і він вилітає з дірки, пробитої у фюзеляжі. Невже це і є його доля?

Прем'єрна серія 2 сезону серіалу «Маніфест» отримала назву «Fasten Your Seatbelts» («Пристебніть ремені») і вийде на телеекрани 7 січня за українським часом.

16 жовтня 2018,  15:04 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Лауреат премії «Оскар» Роберт Земекіс представляє документальну антологію «Медаль за відвагу», в якій присутні художні сцени за участю зірки «Щоденників вампіра» Пола Веслі.

Антологія «Медаль за відвагу» («Medal of Honor») складатиметься з 8 серій. У них будуть розказані історії особистих жертв американських військових, результатом яких стала найвища військова відзнака: Медаль за відвагу. У трейлері один з учасників антології каже, що це найвища честь, яка робить з людини справжнього героя в очах суспільства, і що вона повинна бути публічною, і що журналісти повинні повідомляти, чому та чи інша людина отримує її та гідна її.

Прем'єра міні-серіалу «Медаль за відвагу» відбудеться 9 листопада на Netflix.

31 серпня 2018,  15:02 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка серіалу «Якось у казці» Джош Даллас повертається на телеекрани в новому детективному серіалі «Маніфест», який продюсує творець трилогії «Назад у майбутнє» Роберт Земекіс.

«Маніфест» буде слідувати за групою пасажирів літака, який після турбулентності зник в небі в 2013 році. Через 5 років він приземляється в аеропорту, його пасажири не постаріли ні на день, але їхні життя кардинально змінилися, адже світ навколо не зупинявся ні на хвилину. Тепер вони повинні знайти себе в цьому новому світі, де вони стільки всього пропустили.

Перша серія «Маніфесту», де компанію Далласу складають Мелісса Роксбур, Дж.Р. Рамірез, Джек Мессіна, Луна Блейз Бойд і Афіна Карканіс, вийде 24 вересня.