Новини фільмів, в яких згадується Ромен Дюрі

19 квітня 2023,  22:20 | Новини фільмів

Однією з найбільш очікуваних кінопрем'єр цього тижня в українських кінотеатрах є французька пригодницька стрічка «Три мушкетери: Д'Артаньян», де головну жіночу роль зіграє зірка Бондіани Єва Грін, яка підтримує Україну.

Читати далі...
17 квітня 2023,  23:27 | Новини фільмів

Представляємо нові кадри пригодницької стрічки «Три мушкетери: Д'Артаньян», що буде черговою екранізацією роману письменника Александра Дюма. Центральні ролі в ній зіграють Єва Грін, Венсан Кассель, Луї Гаррель, Ромен Дюрі, Вікі Кріпс та інші.

Читати далі...
18 березня 2018,  20:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося нові українські трейлери блокбастера «Месники: Війна нескінченності», фентезі «Фантастичні звірі: Злочини Ґріндельвальда» і мультфільма «Ґрінч», а також свіжі трейлери до фантастичних картин «Ремпейдж» і «Першому гравцю приготуватися».

Читати далі...
18 березня 2018,  19:44 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо дубльований трейлер французької фантастичної драми «За подих від тебе», де знялися Ромен Дюріс і Ольга Куриленко.

«За подих від тебе» розповість історію однієї родини, яка намагається вижити під час масової катастрофи в Парижі. Одного разу з каналізаційних каналів починає з'являтися отруйний туман і вбивати людей на вулиці, захоплюючи столицю. У живих залишаються тільки ті, хто зміг сховатися на верхніх поверхах і на дахах будинків. Доріс і Куриленко втілюють подружжя, які роблять все, щоб врятувати себе і свою дочку, що не може покинути квартиру через невиліковну хворобу.

В українські кінотеатри фільм Деніела РобіЛуї Сір») прибуде всього через два тижні після світової прем'єри, 19 квітня.

18 листопада 2014,  20:58 | Новини фільмів | Автор: SpaceMonkey

У четвер, 20 листопада, в прокат виходить новий фільм Франсуа Озона - «Нова подружка», в якому популярний актор Ромен Дюріс зіграв свою найбільш незвичайну роль.

«Нова подружка» - класичний фільм Озона, відомого своїми сумними комедіями про нестандартні сім'ї, гендерну ідентичність і свободу від суспільних умовностей. Режисер, який останнім часом дав кращі ролі дівам французького кіно - Катрін Деньов, Фанні Ардан, Шарлотті Ремплінг - на цей раз знімає в незвичному амплуа одного з головних героїв-коханців Франції, Ромена Дюріса. Його герой Давид - овдовілий батько, який намагається впоратися з фактом смерті дружини вельми незвичайним чином. Його секрет знає тільки Клер, краща подруга небіжчиці, яку блискуче виконує молода актриса Анаіс Демустьє. Разом Давид і Клер переживають болісні і смішні пригоди в глибину своїх справжніх бажань і почуттів.

«Нова подружка» - це екранізація оповідання Рут Ренделл «Друг, який бажає вам добра», опублікованого в 1985 році. За словами Франсуа Озона, він задумував цей фільм близько двадцяти років тому. Однак зараз тема набула новий контекст - з тих пір, як в минулому році у Франції прийняли закон про одностатеві шлюби, в здавалося б толерантній країні не припиняються демонстрації і марші протесту.

Прем'єра стрічки відбулася в рамках Міжнародного кінофестивалю в Торонто.

Франсуа Озон - французький сценарист і кінорежисер, лауреат призів Берлінського міжнародного фестивалю (2000, 2002), Міжнародного кінофестивалю в Бангкоку (2003), Міжнародного кінофестивалю в Сан-Себастьяні (2009, 2012) та інших нагород.

Дубльований трейлер «Нова подружка».