Оновлення, в яких згадується Ромен Дюрі

30 серпня 2018,  00:22 | Оновлення

Презентуємо офіційний український трейлер детективного трилера «Чорна течія».

У центрі сюжету фільму опиняється поліцейський Франсуа Вісконті (Венсан Кассель), якому належить розслідувати дивну справу – зникнення 16-річного Дені Арно. Поспілкувавшись з сім'єю зниклого, Франсуа приходить до висновку, що кожен з них має свій мотив.

Вісконті вирішує відправитися до шкільного вчителя Дені – Яна Беллеля (Ромен Дюріс), від якого дізнається, що Арно, можливо, займався незаконним обігом наркотиків.

Фільм «Чорна течія» став першою спільною роботою акторів Ромена Дюріса та Венсана Касселя. Українська прем'єра фільму очікується 18 жовтня.

12 вересня 2014,  21:48 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Клер (Анаіс Демустьє) переживає смерть кращої подруги - вони були нерозлучні з дитинства, ділили радості і переживання отроцтва, одночасно вийшли заміж. Убитий горем вдівець (Ромен Дюріс) пропонує Клер дотепний спосіб вибратися з депресії...

Озон спритно грає з жанрами та очікуваннями глядача у витонченій драмі-комедії, де іронія елегантно сусідить з материнством, сімейними відносинами і пристрастю.

В основі фільму - однойменний розповідь відомої британської письменниці Рут Ренделл.

20 травня 2013,  01:04 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Неймовірно красива і пронизлива історія кохання, що розгортається у фантастичному світі, де закохані літають на побачення в рожевих тучках і танцюють на стелі, де в коридорі звичайної квартири живе сонце, а миші-домоправителі ведуть бесіди з кішками, де квіти проростають усередині людей і тепло людського серця здатне знищити найнебезпечнішу зброю.

У головних ролях: Одрі Тоту, Ромен Дюрі, Гад Елмале.

У кінотеатрах України з 27 червня.