Вікі КріпсVicky Krieps

Вікі Кріпс / Vicky Krieps
Народилася 4 жовтня 1983; Luxembourg, Grand-Duchy of Luxembourg
Зріст: 175 см
100%
1
0%
0

Фільмографія Вікі Кріпс

Час (2021) ... актриса
Serre moi fort (2020) ... La mère
Harry Haft (2020) ... актриса
Born to Be Murdered (2020) ... актриса
De nos frères blessés (2019) ... Hélène Iveton
Підводний човен (2018) ... Simone Strasser
Дівчина у павутинні (2018) ... Erika Berger
Phantom Thread: For the Hungry Boy (Deleted Scenes) (2018) ... Alma
Три дні з Ромі Шнайдер (2018) ... Hotel Maid
Backstage (2018) ... актриса
Відео з участю Вікі Кріпс

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Вікі Кріпс. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Вікі Кріпс

Написати коментар...
Написати коментар...