Увага! Деякі кінотеатри України поступово відновлюють свою роботу під час воєнного стану. Слідкуйте за афішою на нашому сайті. За бажанням та можливістю підтримуйте кінотеатри свого міста. Слава Україні!

Вікі КріпсVicky Krieps

Вікі Кріпс / Vicky Krieps
Народилася 4 жовтня 1983; Luxembourg, Grand-Duchy of Luxembourg
Зріст: 175 см
100%
1
0%
0

Фільмографія Вікі Кріпс

Гаррі Гафт: той, хто вижив (2021) ... Miriam Wofsoniker
Час (2021) ... актриса
Поганий сусід (2021) ... актриса
Serre moi fort (2020) ... La mère
Born to Be Murdered (2020) ... актриса
De nos frères blessés (2019) ... Hélène Iveton
Підводний човен (2018) ... Simone Strasser
Дівчина у павутинні (2018) ... Erika Berger
Phantom Thread: For the Hungry Boy (Deleted Scenes) (2018) ... Alma
Три дні з Ромі Шнайдер (2018) ... Hotel Maid
Відео з участю Вікі Кріпс

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Вікі Кріпс. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Вікі Кріпс

Написати коментар...
Написати коментар...