Джулі ВолтерсJulie Walters

Джулі Волтерс / Julie Walters
Народилася 22 лютого 1950
Зріст: 160 см
100%
1
0%
0

Фільмографія

Таємничий сад (2020) ... Mrs. Medlock
Королівський коргі (2019) ... The Queen
Мері Поппінс повертається (2018) ... Ellen
Дика троянда (2018) ... Marion
Мамма Mia! 2 (2018) ... Rosie
Шерлок Гномс (2018) ... Mrs. Montague
My Wonderful Life (2018) ... рассказчик
Пригоди Паддінгтона 2 (2017) ... Mrs. Bird
Кінозірки не помирають в Ліверпулі (2017) ... Bella
Family Planning: Talking About Sex with Your Colleagues (2017) ... Family Planning Office Worker

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...