Новини, в яких згадується Джон Корбетт

11 червня 2023,  20:04 | Новини фільмів

Портокалоси повертаються, щоб підняти наш настрій! Дубльований трейлер комедійної стрічки «Моє велике грецьке весілля 3», події якої відправлять глядачів до сонячної Греції, підтверджує, що вона вийде в український прокат 7 вересня.

Читати далі...
8 червня 2023,  21:48 | Новини серіалів

Легендарна телегероїня Керрі Бредшоу готова до нового розділу свого життя в трейлері другого сезону драматично-комедійного серіалу «І просто так...», в якому повертається її давній бойфренд Ейдан Шоу. Невже вони знову будуть разом?

Читати далі...
3 червня 2023,  23:32 | Новини серіалів

Інколи дива трапляються. Акторка Кім Кетролл, яка раніше багато разів заявляла, що більше ніколи не буде грати Саманту Джонс, все ж змінила свою думку і з'явиться у другому сезоні серіалу «І просто так...», що є продовженням франшизи «Секс і місто».

Читати далі...
11 травня 2023,  20:14 | Новини фільмів

Історія великої та веселої родини Портокалос продовжується! І у своїй третій пригоді під назвою «Моє велике грецьке весілля 3» вони вирушать до батьківщини своїх батьків Греції, як показує офіційний трейлер стрічки.

Читати далі...
6 квітня 2023,  23:23 | Новини серіалів

Нова серія комедійного серіалу «Як я зустріла твого тата», також відомого як «Як я зустріла вашого батька», познайомила його головну героїню у втіленні Гіларі Дафф з... почекайте... легендарним Барні Стінсоном. Як склалося його життя?

Читати далі...
25 березня 2023,  17:21 | Новини серіалів

Сара Джессіка Паркер поділилася фотографіями зі зйомок другого сезону серіалу «І просто так...», що показують очікуване возз'єднання Керрі Бредшоу та її колишнього Ейдана Шоу, з яким у неї давня та непроста історія.

Читати далі...
11 січня 2023,  10:09 | Новини серіалів

Нові серії комедійного серіалу «Як я зустріла вашого батька» покажуть не лише повернення легендарної Кім Кетролл, а ще й прибуття Джона Корбетта, Ейдана з культового серіалу «Секс і місто» (або «Секс у великому місті»).

Читати далі...
16 лютого 2021,  17:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Лара Джин та Пітер відправляються на ідеальне побачення в стилі культового фільму «Великий Лебовські» в розширеному фрагменті романтичної картини «Всім хлопцям, яких я любила раніше 3», що вийшла на Netflix 12 лютого.

Читати далі...
7 серпня 2019,  00:51 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережі з'явився розширений фінальний трейлер пригодницького горор-трилера Йоханнеса Робертса «Синя безодня 2», який знову збирається лякати глядачів білими акулами.

Читати далі...
19 червня 2019,  15:51 | Оновлення

Вийшов український тизер-трейлер фільму «Синя безодня 2» про акул-вбивць. Стрічка є сиквелом фільму «Синя безодня», який вийшов у 2016 році. Режисером стрічки виступив Йоханнес Робертс. Головні ролі в картині зіграли Джон Корбетт, Сістін Роуз Сталлоне, Ніа Лонг, Брек Бессінджер, Коріна Фокс, Софі Нелісс та інші.

Три подруги відправляються досліджувати підводне зруйноване місто, але незабаром з'ясовують, що подивитися на руїни припливли не вони одні. Запланована розвага обертається кошмаром – тепер дівчатам доведеться рятуватися від кровожерливих акул.

У прокат картина «Синя безодня 2» вийде 15 серпня.