Новий розділ для Керрі Бредшоу: вийшов трейлер другого сезону серіалу «І просто так...»

8 червня 2023,  21:48 | Новини серіалів

Легендарна телегероїня Керрі Бредшоу готова до нового розділу свого життя в трейлері другого сезону драматично-комедійного серіалу «І просто так...», в якому повертається її давній бойфренд Ейдан Шоу. Невже вони знову будуть разом?

Перший сезон подовження франшизи «Секс і місто», що нещодавно відмітила своє 25-річчя, показав повернення легендарних подруг Керрі (Сара Джессіка Паркер), Міранди (Синтія Ніксон) і Шарлотти (Крістін Девіс), які продовжують підкорювати Нью-Йорк та вирішувати нові життєві проблеми, що з'являються після 50 років.

На початку першого сезону помер чоловік Керрі Біг (Кріс Нот), тож вона стала вдовою і була змушена починати своє життя спочатку, переїхавши до своєї старої квартири. Під кінець сезону вона вирішила спробувати ходити на побачення, але, звичайно, з цього нічого не вийшло. І от у трейлері другого сезону Керрі перебирає старі речі, вчиться готувати, заповнює порожнечу шопінгом, а також пише листа... Ейдану (Джон Корбетт), за якого колись могла вийти заміж.

Про повернення Ейдана стало відомо вже давно, і Сара Джессіка Паркер навіть поділилася в своїх соцмережах спільними фотографіями з Джоном Корбеттом, які показують, як Керрі та Ейдан гуляють Нью-Йорком, тримаючись за руки.

Також у новому сезоні повернеться Саманта (Кім Кетролл), яка за сюжетом переїхала в Лондон, але це буде лише камео, як повідомляють інсайдери. І під час цього камео у неї не буде спільних сцен з головним тріо.

Прем'єра другого сезону «І просто так...» відбудеться 22 червня.

841 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: